VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Hengelhoef (Houthalen)

13-14-15 Januari 2006

Vrijdag 13 januari

Dit jaar brengen we ons zwemweekend door op de camping van recreatiepark Hengelhoef. Tulpenstraat 141, Houthalen-Helchteren. In dit subtropisch zwemparadijs van 30° is er voor iedereen wat te beleven. Golfslagbad, Kleuter en peuterbad, Wildwaterbaan, reuze waterglijbanen en nog zoveel andere dingen, te veel om hier alles op te noemen.
Bij aankomst op het domein Hengelhoef, halt houden voor de slagboom van de camping. U gaat naar de receptie om in te schrijven voor een plaats op de camping en een code om de slagboom te openen.
Na 22.00 uur is de receptie gesloten, er wordt dan verder ingeschreven in de horeca. Eens op de camping, inschrijven en betalen bij de wagen zoals altijd, u ontvangt dan de zwemkaarten en alle verdere programma´s en documentatie.
Het zwembad is vrijdag open tot 21.00 uur.
´s Avonds gezellig samenzijn in het cafetaria dat openblijft tot 24.00 uur.

Zaterdag 14 januari

Vandaag is iedereen vrij te doen wat hij zelf wil. Het hoofddoel van dit weekend is natuurlijk het subtropisch zwemparadijs.
Andere mogelijkheden zijn een mooie fietstocht (de wegwijzer van de fietstocht krijgt u bij de inschrijving) of wandeling in de omliggende bossen. Een verkenningswandeling op het domein, enz.
Openingsuren zwembad: op zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Voor de kleinste is er "Villa Victor" een indoor speelpaleis € 3 p.p. (ouders gratis)

s´Avonds vanaf 19.00 uur koud en warm buffet aan € 14.00 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen 7 euro.
Koud buffet: Rundvleessalade, gevulde eieren, gerookte zalmfilet, gerookte makreel, tomaten gevuld met garnalen, komkommers gevuld met zalmmousse, Rosbief, ardennenham met meloen, gekookte ham met asperges, witte koolsalade, vers fruitsalade, cocktailsaus, stokbrood en kruidenboter. Frieten.
Warm buffet: Saté, babi pangpang. Frieten.

Zondag 11 januari

De zwemmers kunnen natuurlijk verder plonsen in het subtropisch zwembad.
Om 10 uur: geleide wandeling in de omgeving met gids van het "Limburgs Landschap"
Gids van het "Limburgs Landschap"Sylveer Bloemen tel: 011/523277 LL:011/530250

Wegwijzer

E314 Lummen-Aken, afrit 30 Park Midden-Limburg,daar de bordjes Hengelhoef volgen. Aan het grote bord "Recreatiepark Hengelhoef" rechts indraaien en even verder terug rechts naar de ingang toe en halt houden op 20 m van de slagboom zodat anderen met een code nog kunnen binnen rijden.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __