VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Zaventem

21-22-23 Oktober 2011

Vrijdag 21 oktober

Vanaf 15u samenkomst op de parking van het Baron Brugmann de Walzinplein te Sterrebeek.
's Avonds gezellig samenzijn in het clubhuis van de pony club "de Mascotte" in de Fokkersdreef.

Zaterdag 22 oktober

We vertoeven een dagje op Brussels Airport.Om 9u vertrek naar de luchthaven, de bussen komen ons oppikken op de parking.
De rondleiding op de luchthaven gaat door van 10 tot 14u (een plaspauze is voorzien)
We bezoeken het passagiersgebouw inclusief bagagezaal en douanecontrole.
Pier A (voorbehouden aan de passagiers die binnen de Schengenzone reizen) met het onlangs vernieuwde commerciële centrum. Vanuit deze pier heb je een prachtig uitzicht op de inschepingvloer (het indokken van vliegtuigen, laden en lossen van bagage, maaltijden en drank, de bevoorrading met brandstof en de werking van de loopbruggen) Op nauwelijks 500 m. zie je de runway 25 R (die hoofdzakelijk gebruikt wordt om op te stijgen). De ideale gelegenheid om te vernemen hoe een vliegtuig vliegt, hoe de piloot wordt begeleid, aantal vluchten, welke luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigtypes hier te zien zijn.
Pier B (niet-Schengen) waar we de Lichtstraat met haar taksvrije winkels, eet- en drankgelegenheden en gebedsruimten bezoeken.
Aansluitend maken we een rondrit op het luchthavendomein. We rijden langs "General Aviation", de vrachtstad Brucargo, de luchthavenbrandweer, de militaire luchthaven Melsbroek, de nieuwe verkeerstoren en het computergestuurde luchtverkeersleidingcentrum CANAC.
Van 14 tot 16u is er mogelijkheid om iets te eten op de luchthaven. U vindt er een ruim assortiment gaande van snacks (belegde broodjes, pizza, Mc. Donalds...) koude of warme schotels tot viergangenmenu. Je kan eveneens individueel de Lichtstraat bezoeken.
Om 16u vertrekken we terug naar onze parking.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in het clubhuis "De Mascotte".

Zondag 23 oktober

9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
Daarna maken we een wandeling in de omgeving.

BELANGRIJK

INSCHRIJVEN VOOR 7 SEPTEMBER

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 personen.
Gezien de enorme veiligheidsmaatregelen moeten de identiteitsgegevens van de deelnemers op 7/9 overgemaakt worden aan de bevoegde diensten. Later inschrijven is dus niet mogelijk.
Inschrijven is alleen mogelijk via deze link (voor <12j - zonder ID-kaart - geeft u het rijksregisternummer op).
Voor verdere inlichtingen GSM Ingrid en Leon Guldentops 0477/61.21.31 (na 18u)
Het volgnummer van de inschrijving wordt toegekend volgens de ontvangstdatum van de betaling. Betaling geldt als inschrijving (indien geen betaling binnen de 4 dagen na inschrijving, wordt de inschrijving geannuleerd) u krijgt een bevestiging na ontvangst van de betaling.

Gelieve het bedrag te storten op IBAN BE49 9799 2219 5371, van VKT-De Zwerfautoklub, Hasselt, met vermelding WE Zaventem.

Terugbetaling bij niet deelname is onmogelijk gezien de identiteitsgegevens begin september aan de veiligheidsdienst van de luchthaven moeten doorgegeven worden en vervanging niet toegestaan is.

Wegwijzer

Op E40 (Brussel - Leuven/Luik) afrit 21 Sterrebeek. Volg de N227 richting Sterrebeek (Mechelsesteenweg)
Blijf N227 volgen door het centrum van Sterrebeek. Juist voorbij TOTAL (Toyota garage) links afslaan (Hippodroomlaan). De parking bevindt zich op het einde van deze baan.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __