Weekend Doornik
18-19-20 November 2011

Vrijdag 18 november:
Samenkomst op de motorhome parking Frère Rimbaut Doornik.
(Esplanade du conseil de l'Europe)
Zaterdag 19 november:
Wij bezoeken onder leiding van gidsen de stad met zijn kathedraal en andere bezienswaardigheden (de gang van de tijd).
Ook kan men, op eigen tempo,'t Belfort en enkele andere musea bezoeken onder meer: Oudheidkundig-, wapens en militaire-, folklore-, tapijt en textiel-, geschiedenis en sierkunst-, Vivarium- (meer dan 1000 opgezette dieren), schone kunsten- en poppen museum.

's Avonds (als het weer het toelaat) maken we een korte wandeling langs de verlichte schelde en eindigen op de grote markt.

Zondag 20 november:
Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden volgend weekend.
Aansluitend, lange en korte wandeling in de omgeving.
€15 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends), inwonende kinderen onder de 15 jaar gratis. Vanaf de derde persoon: €5. Gelieve het bedrag voor het weekend ten laatste te storten voor 10 november, op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22XXX) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt), met vermelding 'Weekend Doornik'.
Motorhome parking Esplanade du conseil de l'Europe
E42, afrit 34 Doornik (Tournai), volg N50 tot rond punt, rechts Bld. Leopold, aan de lichten van de N7 rechts en direct links naast de hoofdweg Frère Rimbaut, zie bordjes.
GPS: N 50.60393 O 3.3809.