Weekend Ingelmunster
9-10-11 December 2011

Vrijdag 9 december:
Samenkomst op parking familiepark AVIFLORA vanaf 16 uur (Bruggestraat 218 Ingelmunster 8770)
Inschrijven vanaf 16 uur. Zaal open vanaf 18 uur.

PS. Door renovatiewerken is het kasteel om veiligheidsredenen gesloten, hierdoor is het programma licht aangepast.
Zaterdag 10 december:
In de voormiddag bezoeken we in groepen met de bus, de maquette van het kasteel van Ingelmunster en kijken we naar een film over het kasteel met een degustatie.
In de namiddag kunnen we, stapvoets met zoektocht, Ingelmunster verkennen, of in Aviflora blijven met zijn animatie en binnen speeltuin.
‘s Avonds genieten we van een maaltijd: soep, hoofdgerecht, dessert, voor de prijs van €12 en kinderen aan €8.
Na de maaltijd is er muziek en dans met prijsuitreiking van de zoektocht.
Zondag 11 december:
Ontbijt in de zaal, met daarna dia's van het voorbije jaar en ons jaarlijkse tombola.
Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden volgend weekend.
€15 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) inwonende kinderen onder de 15 jaar gratis. Vanaf de derde persoon €8. Avondmaaltijd €12. Kinderen €8.
Gelieve het bedrag ten laatste te storten voor 2 december op het rekeningnummer BE49 97992219 5371 (BIC: ARSPBE22XXX) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt), met vermelding 'Weekend Ingelmunster' + aantal personen voor de maaltijden.
N50 Kortrijk-Brugge voorbij Ingelmunster op uw rechterkant AVIFLORA zie bordjes.
N50 Brugge-Kortrijk voor Ingelmunster centrum links AVIFLORA zie bordjes.
GPS N 50.93475 O 3.25139