Weekend Lier
20-21-22 Januari 2012

Vrijdag 20 januari:
Samenkomst vanaf 16 uur op de parking "Dungelhoeffsite", Boomlaarstraat 125, 2500 Lier (zwemparadijs "De Waterperels").

In het "rest-eau-café De Waterkoelte" gelegen in het zwemparadijs kunnen wij iets eten, drinken en bijpraten.
Zaterdag 21 januari:
De voormiddag kan door jullie zelf worden ingevuld, bv. zwemmen, de wekelijkse zaterdagmarkt, slenteren door de winkelstraten, .....

In de namiddag (tussen 13 u en 17 uur) bezoeken wij in het Stedelijk Museum Wuyts-Van Campen en Baron Caroly,
Florent Van Cauwenberghstraat 14, 2500 Lier de tentoonstelling "Bruegelland".
Het Koninklijk Museum van Schone Kunsten Antwerpen, tot 2017 gesloten voor een ingrijpende verbouwing, geeft een honderdtal werken in bruikleen aan het Stedelijk Museum Lier.
Wij maken dan ook graag gebruik van de gelegenheid om er deze uitzonderlijke tentoonstelling te ontdekken.

's Avonds kunnen wij terecht in het "rest-eau-café De Waterkoelte" voor een gezamenlijk etentje:
  • 20 euro per volwassene: tomatensoep, vlees of visbrochette en frietjes, keuze uit pepersaus, béarnaisesaus of Provençaalse saus, dessert met koffie of thee: keuze uit javanais of misérable.
  • 10 euro per kind: tomatensoep met balletjes, kipnuggets of fishsticks met frietjes, dessert: waterijsje.
Zondag 22 januari:
9u45: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgend weekend. Daarna maken wij nog een wandeling langs de Nete.
15€ per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 3€ per persoon + 8€ vanaf de derde persoon.
Inwonende kinderen gratis, 5€ voor andere kinderen en kleinkinderen.
Gelieve het bedrag voor het weekend en het eten met uw keuze en met vermelding van aantal volwassenen/kinderen, te storten op het rekeningnummer: BE49 9799 2219 5371 en Biccode: ARSPBE22XXX van VKT-De zwerfautoklub (Hasselt)
  • GPS Coördinaten: N 51°08'00.22" en O 4°33'31.16"
  • Vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg en de Kempen: E313 Antwerpen-Hassel-Luik, tot afrit 19 (Massenhoven). De N14 nemen richting Lier. Aan de ring rechtsaf de R16 oprijden tot ongeveer 1km. na de derde lichten. Hier dan linksaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.
  • Vanuit Brussel, Mechelen: E19 Antwerpen-Brussel, tot afrit 8 (Rumst). Richting Duffel, Lier oprijden tot aan de ring in Lier. Linksaf de R16 oprijden en na ongeveer 500m. rechtsaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.
  • Vanuit Aarschot: N10 tot aan de ring in Lier. Linksaf de R16 oprijden en ongeveer 500m. na de eerste lichten rechtsaf de Boomlaarstraat in rijden, de parking ligt aan de rechtse kant.