Weekend Mechelen
20-21-22 April 2012

Vrijdag 20 april:
Vanaf 14u samenkomst op parking 2 van vzw De Nekkerhal te 2800 Mechelen. Deze parking bevindt zich tussen de N15 en het Sportpark De Nekker (dit is niet de parking aan de evenementenhal De Nekker!)
's Avonds gezellig samenzijn in de kantine van het Provinciaal Sport- & Recreatiecentrum De Nekker, waar je tegen zeer democratische prijzen ook kan genieten van snacks, pasta-, vlees- en visgerechten.
Zaterdag 21 april:
Om 9.30u vertrek naar het gerechtshof, waar de gidsen ons opwachten voor de wandeling "Drie Bourgondische generaties". Deze wandeling leidt ons naar de belangrijkste historische gebouwen die dateren uit de Bourgondische periode. De verplaatsing kan best te voet of met de fiets gebeuren, eventueel met het openbaar vervoer. Parkeren met de motorhome in Mechelen is onmogelijk!

In de namiddag bezoeken we het speelgoedmuseum waar je je kindertijd kan herbeleven met speelgoed en spelletjes uit de oude doos. Verder kan je slenteren door de Bruul (winkelstraat) of genieten van een terrasje op de grote markt.
Een aanrader is de Sint-Romboutstoren. Eens de 538 treden bedwongen, kan je boven op de skywalk genieten van een adembenemend uitzicht op de stad, de Antwerpse haven en het Atomium.

Vanaf 19u gezellig samenzijn in de kantine.
Zondag 22 april:
9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
Daarna maken we een wandeling in de omgeving.
15 € per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 5 € per persoon, inwonende kinderen tot 15 jaar gratis, vanaf de derde persoon 9 €.
Gelieve het bedrag voor het weekend ten laatste vóór 12 april te storten op het rekeningnummer
IBAN: BE49 9799 2219 5371 - BIC: ARSPBE22XXX van VKT - De Zwerfautoklub - Hasselt met vermelding van "Weekend Mechelen".
Via E19, afrit 9 (Mechelen Noord, Mechelen centrum, Nekker). Volg richting "Mechelen centrum, Nekker, Heist o/d Berg". We rijden onder de spoorweg door (N15) steeds richting "Nekker, Heist o/d Berg". Aan de 1e lichten slaan we rechtsaf "Nekker, Utopolis". Volg verder de bordjes "De Zwerfautoklub". De parking bevindt zich aan de linkerzijde van de baan.