Weekend Sint-Niklaas
31 Augustus - 1-2 September 2012

Vrijdag 31 augustus:
Samenkomst vanaf 16 uur te Sint-Niklaas, Vossekotstraat, coördinaten N51.17615° E4.19544°.
Sint-Niklaas is de dynamische hoofdstad van het Waasland, gelegen tussen Gent en Antwerpen.
Zaterdag 1 september:
Vredefeesten
Wat ooit als kleinschalige Bevrijdingsfeesten is ontstaan, is uitgegroeid tot één van de vijf belangrijkste ballonhappenings ter wereld; het is bovendien één van de weinige manifestaties waarbij ballonnen vanuit een bebouwde kom kunnen opstijgen.
Een waaier aan activiteiten: concerten op drie stadspleinen, wereldmarkt, kinderwerelddorp, tentoonstellingen, faitrade-ontbijt, braderijen, de Grote Leermarkt, wereldkeuken, kunstmarkt, workshops, dans, Ballonpop... en volop sfeer en animatie.
Het boegbeeld van het festival zijn de bontgekleurde luchtballons die opnieuw het marktplein zullen sieren.
Ter gelegenheid van hun 25 jaar zijn er speciale attracties rond de specialevormballons met telegeleide minispecialevormballons.
Om 23 uur is er muzikaal vuurwerk.
Het ganse programma is te zien op www.sint-niklaas.be
Zondag 2 september:
9u45u: Sluiting en aanmelden volgend weekend.
Aansluitend is er een wandeling in de omgeving.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends).
Gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 van de VKT-De Zwerfautoklub - Hasselt met vermelding "Weekend St-Niklaas + aantal personen"
Via E17, afrit 15, richting Sint-Niklaas N16, rechts naast de tunnel 1ste afslag op het rondpunt richting Beveren (De Ster), +/- 3.5km verder, rechts Vossekotstraat, parking De Ster. Volg de bordjes De Zwerfautoklub.