VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Weert (NL)

18-19-20 Januari 2013

Vrijdag 18 januari

Vanaf 16u00 samenkomst op de parking van het zwembad De IJzeren Man Geurtsvenweg Weert (Nl.). Coördinaten N 51.242454 O 5.669954 of N 51°14'32" O 5°40'11"
's Avonds is er de gelegenheid in de cafetaria om bij te praten met de vrienden.

Voor wie nog een duikje wil gaan nemen: het zwembad is open tot 22u00.

Zaterdag 19 januari

Het zwembad is geopend van 10u00 tot 17U00.
Het zwembad biedt subtropisch waterplezier met een golfslagbad, een 25 meter bad, bubbelbad, glijbaan, enz. In de beachclub is er een gezellige bar en een restaurant. Dus voor elk wat wils. De niet zwemmers kunnen steeds terecht in de cafetaria met zicht op het zwembad.

In de voormiddag kan er eventueel een bezoekje aan Weert gebracht worden. Weert is een middelgrote stad. Het heeft een historische binnenstad met vele winkels en een sfeervol centrum. Men vindt er talrijke pleinen en pleintjes waar op zaterdag de wekelijkse markt plaatsvindt en die plaats bieden aan gezellige terrasjes.

In de namiddag is er de mogelijkheid om het Natuur en Milieucentrum te bezoeken. De ingang bevindt zich op de parking. Dit natuurcentrum is de toegangspoort tot het fraaie park De IJzeren Man. Een zeer afwisselend gebied met vennen, beekjes, stuifzand, heide, loof- en naaldbos. In het centrum valt veel te beleven en te zien, zoals opgezette dieren die je allemaal mag aaien en een spannende tunnel waar je doorheen kunt kruipen.

's Avonds is er mogelijkheid tot gezamenlijke maaltijd.
Menu: Cocktail Monica met kip en meloen - Varkenshaasje met cognacroomsaus, seizoensgroenten en frietjes - dessert. Prijs van 19,50 Euro per persoon.
Voor de kinderen t/m 12 jaar voorzien we: Tomatencrème soep met balletjes - snackmannetje met frietjes en appelmoes, kinderijs. Prijs van 12,50 Euro.

Zondag 20 januari

Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden volgend weekend. Daarna maken we nog een wandeling in het natuurgebied de IJzeren Man.

Wegwijzer

Vanuit Brussel: E314 afrit 29, rechts af richting Hechtel-Eksel-Eindhoven. Na +/- 13 km afslag rechts Peer N73. Dit blijven volgen tot aan eerste rond punt. Derde afslag richting Kleine Brogel (N748). Aan het volgend rond punt N747 richting Weert. Deze weg blijven volgen. Aan het eerste rond punt na de grensovergang, eerste afslag daarna tweede straat rechts (volg de bordjes). Let op: GPS leidt u misschien anders maar er zijn wegen afgesloten in de omgeving !!!

Vanuit Antwerpen: E34 richting Eindhoven. Op de randweg van Eindhoven afslag naar de A2 richting Maastricht. Doorrijden tot afrit 38. Rechts af richting Weert. Aan het rond punt eerste afslag. Volgend rond punt tweede afslag. Volgend rondpunt derde afslag en dan tweede straat rechts (volg de bordjes).

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __