Weekend Rupelmonde
19-20-21 April 2013

Vrijdag 19 april:
Vanaf 14u aanmelden op de parking van het Mercatoreiland (einde kasteelstraat) te 9150 Rupelmonde.
Zaterdag 20 april:
Om 10u komen de gidsen ons verwelkomen op het Mercatoreiland. We bezoeken de 16e eeuwse getijdenmolen, de Graventoren en de CNR-loods waar historische schepen worden gerestaureerd.Om 13.30 vertrek met de fiets naar Bazel. Gezien er een evenement doorgaat op het kasteel van Wissekerke, zal er weinig parkeergelegenheid zijn. Dus liefst met zo weinig mogelijk motorhomes.
Om 14u maken we, onder begeleiding van onze gidsen, een dorpskernwandeling.
Om 15u bezoek aan het museum voor oude ambachten "De Schuur" waar we bij een drankje even kunnen uitrusten alvorens terug te keren naar Rupelmonde.
We staan in het centrum waar we 's avonds in de plaatselijke horeca tussen pot en pint kunnen bijpraten.
Zondag 21 april:
9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
Daarna maken we een wandeling in de omgeving.
De bakker komt de bestellingen leveren op de parking op zaterdag- en zondagmorgen (bestellen vrijdag en zaterdag vóór 17.30u)
€17 per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends), inwonende kinderen tot 15 jaar gratis, vanaf de derde persoon €8.
Gelieve het bedrag voor het weekend ten laatste vóór 11 april te storten op het rekeningnummer
IBAN: BE49 9799 2219 5371 - BIC: ARSPBE22XXX van VKT - De Zwerfautoklub - Hasselt met vermelding van "weekend Rupelmonde".
Via E19, afrit 9 Mechelen-Noord naar N16 richting Willebroek. Neem op de rotonde de 1e afslag N183 en blijf deze volgen (Mechelsesteenweg - Dendermondsesteenweg) tot je terug op de N16 komt.Over de Schelde rechts N419 richting Rupelmonde (Krijgsbaan / Kapelstraat). Sla rechtsaf Temsestraat - Kloosterstraat - Mercatorplein - Kasteelstraat. Volg bordjes.