Weekend Haacht
11-12-13 Oktober 2013

Vrijdag 11 oktober:
Samenkomst op de parking aan de Lombaardenlaan te 3150 Haacht.
GPS coördinaten N 50°58'39" - O 4°38'30".
Zaterdag 12 oktober:
Rock Werchter X
Belevingscentrum over de geschiedenis van rock Werchter. Rock Werchter is een verhaal van grote getallen. Van een paar miljoen bezoekers ondertussen. Van miljarden decibels. Van meer dan 1000 concerten. Van meer dan 500 artiesten. Rock Werchter is een verhaal van veranderende tijden. De geschiedenis is de geschiedenis van de rockindustrie.

Brouwerij Hof ten Dormaal
De bieren van de brouwerij Hof ten Dormaal worden vermeld als Vlaams Brabantse streekproducten en als streekproducten van het Dijleland. Het bier wordt nochtans grotendeels (zo'n 90 %) uitgevoerd naar de Verenigde Staten omdat het daar zeer gegeerd is en omdat verspreiding in België veel moeilijker is voor een kleine brouwerij.
Het assortiment bieren bestaat uit Dormaal blond, Dormaal amber, Dormaal donker en de nieuwste aanwinst Witloofbier.
Zondag 13 oktober:
Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
Aansluitend maken we een wandeling langs de antitankgracht.
Deelnameprijs voor het weekend + bijkomende activiteiten: 17 € per eenheid (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 5 € per persoon. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Vanaf de 3e persoon 10 €.
Gelieve het bedrag van het weekend (ten laatste vóór 6 oktober) te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 van de VKT-De Zwerfautoklub - Hasselt met vermelding "Weekend Haacht".
Vanuit Limburg en de kempen:
Via E314 Lummen-Leuven, uitrit 21 - Haacht-Rotselaar. Einde afrit rechtsaf naar Haacht (9 km). In Werchter aan verkeerslicht, linksaf tot in Haacht. Aan rondpunt 1ste afslag en na 300 m links parking Lombaarden oprijden.Vanuit Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen:
E19 Antwerpen-Brussel, uitrit 11, Weerde-Hofstade. Aan einde uitrit richting Hofstade. Aan de verkeerslichten rechtdoor, over Leuvensevaart. Einde baan, rechtsaf richting Leuven. Na +/- 7,5 km aan rondpunt in Kampenhout, linksaf richting HAACHT. Na de spoorweg aan 1ste rondpunt linksaf (Zoellaan). Deze baan blijven volgen tot aan de parking Lombaardenlaan.