Weekend Alken (Veilig rijden met de motorhome)
10-11 Juni 2006

Telkens van 9u30 tot 16u

Op de terreinen van het Examencentrum Alken, Kolmenstraat 30, 3570 Alken.

• Vertrekken op een helling.
  • 10 meter in rechte lijn achteruitrijden.
  • Achterwaarts correct opstellen tegen de loskade.
  • Rechts parkeren tussen 2 auto´s in een parkeerplaats
Praktische schikkingen:
De proeven worden afgelegd met eigen wagen, zonder gebruik te maken van camera´s of sensoren.
Bij aankomst aanmelden bij de inschrijvingswagen.
De deelnemers mogen - indien ze dit wensen - ter plaatse overnachten vanaf vrijdag 9 juni 18 uur tot zondag 11 juni 16 uur.
Wij voorzien echter geen faciliteiten voor het lozen van afvalwarer of chemisch toilet. Er is ook geen cafetaria ter plaatse.
Autostrade E313: Afrit 28(Hasselt Zuid). Aan het einde van de afrit richting Sint Truiden - Alken volgen (N80). Aan het rondpunt N80 blijven volgen en aan de 2e lichten rechts af (industrieterrein Kolmen). Na +/- 250 meter bocht volgen (plaatje 1000/1699). Op het einde van deze straat bevindt zich het examencentrum aan de linkerkant.