VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Kasterlee

25-26-27 April 2014

Vrijdag 25 april

Samenkomst vanaf 15 u in houtum 44
Gezellig samen zijn in domein de Putten.
GPS-coördinaten: N51.23343° O04.97800°

Zaterdag 26 april

Voormiddag: Gezellig met ons allen op de paardentram getrokken door een jeep, rijden we door de omgeving van Kasterlee. Hier en daar zal hij stoppen om leuke opdrachten uit te voeren en plezier te maken.
Best gemakkelijke schoenen en kleding dragen.

Namiddag: Gaan we naar de geitenboerderij Polle.(met de fiets) In 1983 startte geitenboerderij Polle in Lichtaart met 30 dieren. Vandaag lopen er 500 geiten in de ruime stal of op de weide rond. Tweemaal per dag is er een melkbeurt. Met die geitenmelk worden verse, vaste en gerijpte geitenkazen, bereide producten op basis van kaas (feta, spekkaasjes, kaasjes in bladerdeeg, oliekaasjes, smeerkaas, kaastaart, kaaskroketten, quiche), geitenmelkijs en yoghurt gemaakt. Alles is te koop in de hoevewinkel. In de zomer kan je op het terras genieten van een geitenmelkijsje.

Aanrader: Fiets meebrengen.

Zondag 27 april

Sluiting van het weekend en wandeling in de omgeving.

Wegwijzer

Vanuit Antwerpen: E34 Antwerpen-Eindhoven, afslag nr.24 Turnhout centrum.
Boven aan afslag rechtsaf richting Kasterlee.
Aan de rode lichten links naar Kasterlee centrum ten einde aan de kerk rechts richting Geel. 200 meter na de lichten linksaf zie bord Houtem, weg ten einde links. Na 300 meter parking aan rechterkant.

Vanuit Limburg: E313 richting Antwerpen, afrit 24 Geel. Aan het einde lichten recht door 200meter lichten recht door. Aan de volgende lichten rechtsaf.
Weg volgen tot aan de ring, aan de lichten linksaf richting Turnhout.
Aan het rondpunt rechtdoor, ring volgen tot aan de derde lichten, hier rechtsaf dan ten einde linksaf N19 richting Kasterlee. Aan de 2de lichten rechtsaf zie bord Houtum. Na 900 meter parking aan rechterkant.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __