Weekend Vosseslag (De Haan)
12-13-14 September 2014

Vosseslag, een deelgemeente van De Haan, is een populair buitenbeentje met op zijn grondgebied een golfterrein, een visvijver met zoetwatervissen bij de zilte zee en de legende van de standjutter Mong De Vos.
Vrijdag 12 september:
Vanaf 14 uur samenkomst op de parking, gelegen Kennedylaan - Vosseslag/De Haan.
GPS-coördinaten: N51°15'41", E3°0'28" of N51°26151, E3.00785°
Bakker, restaurants en kleine supermarkt in de nabijheid van de parking.
Vroege vogels kunnen genieten van enkele uurtjes op het strand of de streek verkennen.
's Avonds gezellig samenzijn in "Duinenhof", een gezellige tearoom met afgesloten speeltuin met o.a. springkastelen.
Zaterdag 13 september:
We bezoeken het Fort Napoleon en het Noordzeeaquarium. Verplaatsing met de kusttram (te betalen), fiets of motorhome. Gratis veerdienst van Fort Napoleon naar Oostende (fietsen kunnen mee)
Onze parking bevindt zich op 400m van de halte van de kusttram.
Onze kust biedt ontelbare mogelijkheden Wandeling door het bos naar De Haan, uitstap naar Oostende of Blankenberge, Breduniaroute (fietsroute langs het kanaal en kleine dorpjes), wat bijkleuren op het strand...
's Avonds gezellig samenzijn in taverne "Duinenhof".
Zondag 14 september:
9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
10u vertrek voor een wandeling in de omgeving.
Wie wil kan in de namiddag nog wat genieten op het strand.
Om 16 uur moeten we de parking verlaten.
17€ per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 4,5 Euro voor elke deelnemende persoon.Vanaf de derde persoon 6,50 Euro. Kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van ‘weekend Vosseslag'.

Wegens onvoldoende parkeergelegenheid moeten wij ons beperken tot 50 motorhomes en worden geen aanhangwagens toegelaten.
E40 (Brussel - Oostende) afrit 6 Jabbeke / De Haan
Aan rond punt richting De Haan. De baan volgen tot aan het volgende rond punt, N9 richting Oostende. Na 1,3km rechts De Haan / Klemskerke. Rij door Klemskerke. Aan splitsing (Garage Carbonez) links richting Vosseslag. Rij voorbij de camping tot aan het dorpsplein. Rij over de parking van het dorpsplein naar de parking naast het speelplein.