Weekend Kalmthout
20-21-22 Februari 2015

Vrijdag 20 februari:
Samenkomst vanaf 15u Putsesteenweg 131 te Kalmthout.
GPS-coördinaten: N51.37648° O4.45025°.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in Taverne De Heihoeve op 50m. van de parking.
Zaterdag 21 februari:
We bezoeken met gidsen het Arboretum te Kalmthout op ongeveer 3 km. van de parking en het bijenteeltmuseum in de Vroenten ter plaatse aan de parking.
Het Arboretum is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen en bovendien wereldbekend als zadenruil en wetenschappelijk onderzoekscentrum.
In het Bijenteeltmuseum wordt je binnengeleid in de wondere wereld van was, honing en ijverige zoemertjes. Je komt er te weten wat de imker allemaal moet doen om zuivere honing te oogsten en hoe de toekomst van mens en bij eruit kan zien. (honden niet toegelaten)
Zondag 22 februari:
9u45: afsluiten van het weekend en wandeling in de omgeving.
Aanrader: Fiets meebrengen. We zitten ongeveer 3km. van het centrum Zondag om 8:15u bakker op terrein.
18 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 4 euro/persoon. Vanaf de derde persoon bedraagt de deelnameprijs voor de bijkomende activiteiten 10euro, Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "Weekend Kalmthout en aantal volwassenen en kinderen".
Wegens plaatsgebrek zijn we genoodzaakt om maar 50 motorhomes toe te laten.
Antwerpse ring, voorbij het viaduct van Merksem rechts aanhouden naar de A12 richting Bergen op Zoom. De A12 blijven volgen tot afslag 13 Stabroek. Boven aan afslag rechts afslaan N111. In Stabroek centrum (werken) omleiding volgen Kalmthout. (Voorzichtig voor de vele vluchtheuvels) Op de grote weg aan de lichten rechts richting Kalmthout terug op de N111 na 5 km rechts afdraaien parking Kalmthoutse heide. Zie bordjes. (werken 3,5t toegestaan anders beter E19 volgen dan GPS)