VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Hengelhoef

19-20-21 Januari 2007

Vrijdag 19 januari

Ook dit jaar brengen we ons zwemweekend door op de camping van recreatiepark Hengelhoef. Tulpenstraat 141, Houthalen-Helchteren. In dit subtropische zwemparadijs van 30° is er voor iedereen wat te beleven. Golfslagbad, kleuter- en peuterbad, wildwaterbaan, reuze waterglijbanen en nog zoveel meer, te veel om hier alles op te noemen.
Om misbruiken te voorkomen zijn de zwemkaarten op naam en dus niet uitwisselbaar met andere personen.
Bij aankomst op het domein Hengelhoef, halt houden enkele meters voor de slagboom (zodat andere wagens nog kunnen passeren). U gaat naar de receptie (met paspoort) om in te schrijven voor een plaats op de camping en een autokaart om de slagboom te openen. Na 21.00 uur is de receptie gesloten, er wordt dan verder ingeschreven in de horeca (naast de receptie). Eens op de camping, inschrijven en betalen bij de wagen.
Zoals altijd, u ontvangt dan de programma´s, documentatie en bonnetjes.
Het zwembad is vrijdag open tot 21.00 uur.
´s Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria, dat geopend is tot 24.00 uur.

Zaterdag 20 januari

Vandaag is iedereen vrij te doen wat hij zelf wil. Het hoofddoel van dit weekend is natuurlijk het subtropische zwemparadijs. Andere mogelijkheden zijn fietsen en wandelen in de omliggende bossen. Een verkenningswandeling op het domein, enz.
Openingsuren zwembad: op zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.
Voor de kleinsten is er "Villa Victor" een indoor speelpaleis €3 p.p. (ouders gratis)

´s Avonds vanaf 19.00 uur koud en warm buffet aan €15.00 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen 7,5 euro.
Koud buffet: Rundvleessalade, gevulde eieren, gerookte zalmfilet, gerookte makreel, tomaten gevuld met garnalen, komkommers gevuld met zalmmousse, rosbief, ardeense ham met meloen, gekookte ham met asperges, witte koolsalade, verse fruitsalade, cocktailsaus, stokbrood en kruidenboter. Frieten.
Warm buffet: Saté, babi panpang. Frieten.

Zondag 21 januari

De zwemmers kunnen natuurlijk verder plonzen in het subtropische zwembad.
Om 10 uur: geleide wandeling in de omgeving met gids van het "Limburgs Landschap".

Wegwijzer

E314 Lummen-Aken, afrit 30 Park Midden-Limburg, daar de bordjes Hengelhoef volgen. Aan het grote bord "Recreatiepark Hengelhoef" rechts indraaien en even verder terug rechts naar de ingang toe en halt houden op 20m van de slagboom zodat anderen met een code nog kunnen binnen rijden.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __