Weekend Oostduinkerke
12-13-14 Februari 2016

T.v.v. Kiekafobee (kinderkankerfonds)

Wie dat beter dan wie ook begrijpen zijn de mensen van de vzw KIEKAFOBEE, opgericht door ouders van jonge kankerpatiënten uit Lichtervelde. Sinds 2008 zetten zij zich belangeloos in om fondsen te verzamelen voor het Kinderkankerfonds via allerlei activiteiten. Vanuit hun eigen ervaringen groeide de idee voor een mooi initiatief. Het huren van een comfortabel en ruim 6-persoonsappartement te Koksijde en later te Oostduinkerke, vormden de concrete aanzet tot een zeer mooi project onder de naam NOCTILUCA. Om dit te financieren organiseert de werkgroep diverse acties waarvan de opbrengst integraal naar dit project gaat.
Vrijdag 12 februari:
Samenkomst op het terrein vanaf 15 uur Tepelhoornstraat 26 Oostduinkerke.
N51.118586 O2.675092 of N51°7'69" O2°40'30.3"
Gezellig samenzijn in North sea resto bowling.
Zaterdag 13 februari:
Vrije dag aan zee met allerlei animatie, zang, eten en drankjes t.v.v. Kiekafobee.
Rond 14 uur overhandiging van onze cheque met daarna het hoogte punt van de dag de knuffelduik.
‘s Avonds vuurwerk aan 't strand.
Wie zich geroepen voelt om mee te duiken in zee met enkele bestuursleden, graag een seintje bij het inschrijven (de club betaald de kosten voor de knuffel duikers). Info zie www.kiekafobee.be
Zondag 14 februari:
9u45 Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor volgend weekend.
Aansluitend wandeling in de omgeving.
18 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 5€ per wagen. De club verdubbelt het bedrag en dit gaat integraal naar Kiekafobee.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van 'weekend Oostduinkerke'.
E40 Veurne afslag 2 Oostduinkerke aan de lichten rechtdoor naar bad na 800m. links Witte
Burg, dan links Tepelhoornstraat.
Fietsen meebrengen is een aanrader.