Weekend Turnhout
14-15-16 Oktober 2016

Vrijdag 14 oktober:
Samenkomst mogelijk vanaf 14u.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in De Cinema (Utopolis - gelijkvloers).
Zaterdag 15 oktober:
We bezoeken het speelkaartenmuseum.
In het museum gaan we zien hoe de speelkaart door de tijd heen werd gemaakt. De oudste speelkaartmachines werden door stoom aangedreven.
Om in het teken van de speelkaart te blijven bezoeken we hobbybrouwerij Het Nest. Hier maken we kennis met de speelkaartenbieren: Schuppen Aas, Herten Heer, Koeke Dam, Schuppen Boer en Klevere Tien. Hier sluiten we af met een proevertje.
Zondag 16 oktober:
9u45: Sluiting van het weekend gevolgd door een wandeling in de omgeving.
18 euro per wagen op basis van 2 personen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 10 euro per persoon. Vanaf de derde persoon 12 euro, inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "Weekend Turnhout + aantal personen".
E34 Antwerpen -Eindhoven Afrit nr. 24 Turnhout centrum, richting Turnhout rijden, lichten recht door volgende lichten aan de ring links af, dan volgende lichten rechts weg volgen tot oprit parking.
Aanrader: Fiets meebrengen