Weekend Ninove
16-17-18 December 2016

Vrijdag 16 december:
Samenkomst vanaf 17u op de parking van de school.
Inschrijven in de zaal van de Heilige Harten school en gezellig samenzijn.
We staan dichtbij het centrum.
Zaterdag 17 december:
Ninove, ‘de oudste, stoutste en wijste der steden', een van de gezellige stadjes aan de Dender.
Ninove is een vriendelijke winkelstad met een roemrijk abdij-verleden met als parel de barokke Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk.
Rondleiding met gids in het centrum en bezoek aan de kerk.
Vrij bezoek aan de stad.
Gezellig samenzijn in de zaal + voorstelling van foto's van het voorbije jaar.
Zondag 18 december:
9u45: afsluiten van het weekend en wandeling in de omgeving.
18 euro per wagen op basis van 2 personen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends)
Alle inwonende kinderen gratis. Bijkomende personen betalen 5€.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van ‘Weekend Ninove'.
E40, afrit 19 Aalst, richting Ninove N45, op de N45/N28 rechts N45/N405 richting Ninove. Na +/-2 km, (hier gaan vele GPS de mist in), aan de Mc Donalds links voorsorteren en links N8 onmiddellijk rechts aanhouden en N8 richting Brussel "Elisabethlaan" over de spoorwegbrug aan de lichten links Centrumlaan, 50m verder linkerkant de parking.