VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Oostduinkerke

10-11-12 Februari 2017

Noctiluca, wat letterlijk "nachtlichtjes" betekent, is de naam van een piepklein algje dat op een zomeravond verantwoordelijk is voor de lichtgevende golven. Wie dat eens gezien heeft weet hoe mooi dit is. Zo wil vzw Kiekafobee ook met het project Noctiluca een lichtpuntje zijn tijdens deze zware behandelingen. De kinderen verblijven samen met hun gezin in een 4-sterren locatie, voorzien van alle gemakken. Zicht op de duinen of de zee was één van de belangrijkste criteria voor de selectie van hun appartementen. Deze moderne appartementen zijn speciaal voor hen gereserveerd.

Zie www.kiekafobee.be.

Vrijdag 10 februari

Samenkomst op het terrein (Tepelhoornstraat 26 Oostduinkerke).
Gps-coordinaten: N51.118586, O2.675092 of N51°7'06.9", O2°40'30.3".
Gezellig samenzijn in Northsea resto bowling.

Zaterdag 11 februari

Voormiddag: bezoek natuurgebied "De Doornpanne" en het infiltratiepand, aansluitend vrije namiddag aan zee met allerlei animatie, zang, hapjes en drankjes in verwarmde tent t.v.v. Kiekafobee.
Rond 14 uur opwarming voor de knuffelduikers en rond 17 uur overhandiging van jullie cheque ten voordele van kinderkankerfonds, daarna het emotionele loslaten van de ballon voor de overleden jonge kankerpatiëntjes, aansluitend vuurwerk aan 't strand.
Avondmaal in Bowling: Groentesoep kalkoenfilet met krokketten en verse groentjes á 18€ kinderen aan de kaart, melden op het weekend bij inschrijving.
Wie zich geroepen voelt om mee te duiken in zee met enkele bestuursleden graag een seintje bij het inschrijven (de club betaalt de kosten voor de knuffel duikers). Info zie www.kiekafobee.be

Zondag 12 februari

9u45 Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor volgend weekend.
Aansluitend wandeling in de omgeving.

Wegwijzer

E40 Veurne afslag 2 Oostduinkerke aan de lichten rechtdoor naar bad na 800m links WitteBurg, dan links Tepelhoornstraat.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __