Weekend Mol Wezel
15-16-17 September 2017

Vrijdag 15 september:
Aankomst mogelijk vanaf 13 u.
Plaats: Bunderstraat 19 2400 Mol - Wezel
GPS-coördinaten: N51.18758° O05.21035°
's Avonds bijeenkomst op het terrein, iedereen zorgt voor zijn eigen drank en wat er bij hoort.
Gelieve tafel en stoelen mee te brengen als ook kaarsen voor in de donkere zo dat we het gezellig kunnen maken.
Zaterdag 16 september:
In de voormiddag gaan we een toertje fietsen (35 km). Onderweg bezoeken we de Duitse militaire begraafplaats waar ook de mogelijkheid is om iets te drinken en een hapje te eten, verder fietsen we door de bossen en heide.
In de namiddag gaan we ons amuseren op de weide met leuke spelletjes en halen we onze kinderjaren nog eens boven.

's Avonds komt de frietmobiel op het terrein: friet met stoofvlees en keuze uit 4 snacks dit allemaal à volonté. Volwassenen betalen 8€ per persoon kinderen tot 10 jaar 4€
Zondag 17 september:
9u45: Afsluiten van het weekend en wandeling in de omgeving.
20 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "weekend Mol-wezel" + aantal personen voor eten.
E313 Afrit Geel, richting Geel rijden tot aan de ring R14, neem hier rechts richting Mol. In Mol de ring blijven volgen N71 richting Lommel. Over de brug van het kanaal dan eerste lichten rechts richting Balen N136 volgen tot aan de lichten hier gaan we linksaf richting Wezel. Na 2km slaan we rechtsaf de brouwerijdreef in, weg tot einde rijden dan links af weg links volgen en aan uw linkerkant de wei op rijden.
Mogelijk verblijf van vrijdag tot maandag voormiddag.
Fietsen meebrengen, eigen drank meebrengen.
Tafel en stoelen meebrengen deze mogen buiten gezet worden.