Weekend Mariembourg
17-18-19 November 2017

Vrijdag 17 November:
Samenkomst op de parking van Brasserie des Fagnes vanaf 14u00.
Plaats: Brasserie des Fagnes, Route de Nismes 26, Mariembourg.
GPS-coördinaten: N50°05'01'' O04°31'25''.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in Brasserie des Fagnes.
Zaterdag 18 November:
In de voormiddag brengen we een bezoek aan het museum en de brouwerij van de Brasserie des Fagnes en dit gekoppeld met een degustatie.
In de namiddag verplaatsen we ons met de fiets naar het dorp en bezoeken we de artisanale zeepfabriek Passions d'O.
's Avonds voorzien we een maaltijd in de Brasserie. Je kan hieraan deelnemen voor de prijs van €19,50, kinderen €12 (Hartig pannenkoekje uit Couvin met een farce van ham, paddenstoel en kaassaus, daarna Ardeens gebraad met spekblokjes, paddenstoelen en aardappelkroketten en als slot een tiramisu).
Zondag 19 November:
9u45: Afsluiten van het weekend en wandeling in de omgeving.
20 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + €7 per persoon. Vanaf de 3de persoon €11, inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "Weekend Mariembourg" + aantal personen voor het eten.
Vanaf de ring in Charleroi, uitrit Porte de France richting Philippeville (N5) volgen, +/- 10 km voorbij Philippeville de uitrit Mariembourg nemen. Eerste rondpunt links (3de uitrit). Tweede rondpunt rechts (1ste uitrit). In centrum Mariembourg de wegwijzers "Brasserie des Fagnes" volgen.
Fietsen meebrengen is een aanrader.