Weekend Rochefort
23-24-25 Maart 2007

Vrijdag 23 maart 2007:
Samenkomst op de parking "du Hableau" te 5580 Rochefort, rue du Hableau, ten vroegste vanaf 14u.
Er zijn enkele gezellige cafés en restaurants in het centrum waar u de "Trappistes de Rochefort" kan proeven. Ook bakkers en beenhouwers zijn hier te vinden.
Zaterdag 24 maart 2007:
9u30 Bezoek aan de stad Rochefort met het "Toeristisch treintje".
9u30 Bezoek aan de grot van "Lorette-Rochefort", Dréve de Lorette, 5580 Rochefort.
Struisvogelkwekerij in het kasteeltje van Navaugle:
  • 12u30 Wij verplaatsen ons met zo weinig mogelijk wagens naar de struisvogelkwekerij "Autrucherie du Doneu", rue du Doneu, 5, 5580 Navaugle-Rochefort (7 km) voor een maaltijd (arrangement in VIP-tent, zie ook hieronder) + bedrijfsbezoek.
  • Eveneens bedrijfsbezoek voor diegenen die niet deelnemen aan de maaltijd op een later te bepalen tijdstip.
De avond kan men weer in het centrum van Rochefort doorbrengen.
Zondag 25 maart 2007:
9u30 wandeling langs de abdij van Rochefort (ongeveer 6,5 km)
12u sluiting weekend en aanmelding voor het volgend weekend.
Gelieve zelf uw afval mee naar huis te nemen aub!
12 Euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 5 Euro per volwassene op basis van 2 volwassenen per wagen.
Elke bijkomende volwassene 11 Euro.
Kinderen : 6 Euro per kind.
Struisvogelbedrijf:
  • Rondleiding in het bedrijf en een speciale menu in VIP-tent à 28 Euro per persoon vanaf 12 jaar; kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar: 13 Euro
    Aperitief + voorgerecht + hoofdschotel à volonté + dessert (alles in struisvogelstijl), dranken niet inbegrepen. Minimum aantal deelnemers aan de maaltijd: 50 personen. Bij te weinig deelnemers, wordt het bedrag van 25 Euro per persoon ter plaatse terugbetaald.
  • Rondleiding in het bedrijf zonder eten: 3 Euro per persoon.
Het bedrag van het speciale VIP-menu, m.a.w. 28 Euro per persoon vanaf 12 jaar en eventueel 13 Euro per kind vanaf 6 jaar tot 12 jaar, dient ten laatste op 10 maart 2007 overgemaakt te worden op de rekening nr. 979-9221953-71 van de Zwerfautoklub.
Vanuit Brussel:
E411 richting Namur-Luxembourg, afrit 22 Rochefort, linksaf N94, onmiddellijk terug linksaf N911 Rochefort. In Rochefort juist vóór de brug van de Lomme links af (rue de Dewoin, rue Louis Banneux), eerste straat rechtsaf, dit is de rue du Hableau.
250 m voorbij de camping ziet u op uw linkerkant de parking "du Hableau".
Vanuit Luik:
N63 richting Marche-en-Famenne, N836 richting Rochefort. Juist voor het centrum van Rochefort, rechtsaf "Toutes Directions" en dan links de rue du Hableau in en onmiddellijk links de parking op.
De bordjes "De Zwerfautoklub" volgen.