Weekend Elewijt
24-25-26 Augustus 2018

Vrijdag 24 augustus:
Vanaf 14 uur samenkomst op de parking van het Elewijt Center, Berkenstraat te 1982 Elewijt.
GPS-coördinaten: N50°58'28" O4°30'01"
Vanaf 19u gezellig samenzijn in de bar.
Zaterdag 25 augustus:
Bekende schilders zoals PP Rubens en Victor Servranckx woonden in Elewijt. Ook nu wonen er nog verschillende schilders, beeldhouwers, ... die tijdens het weekend van de kunstenaarsroute (tweejaarlijks evenement ingericht door de gemeente Zemst) hun werken tentoonstellen op gemeenschappelijke locatie of bij hen thuis. Bij sommige kunstenaars thuis wordt je vergast op een drankje, muziek of toneel. Schilderatelier voor kinderen en workshops kalligrafie voor jong en oud staan ook op het programma. Wie weet kan je wel een mooi schilderij, originele foto of een uniek sieraad op de kop tikken.
Vanaf 19u gezellig samenzijn in de bar.
Om 19.30u menu aangeboden aan de prijs van 20€ per persoon, kinderen 10€.
Soep - kalkoenfilet met bordelaisesaus, jardinière groenten en gebakken aardappelen - gebak.
Zondag 26 augustus:
9.45 uur: Sluiting van het weekend en mogelijkheid tot aanmelden voor het volgende weekend.
10u vertrek voor een wandeling in de omgeving.
OPGELET: Om 12u wordt de parking automatisch afgesloten met slagboom, gelieve hier rekening mee te houden.
20 €/eenheid (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends).
Gelieve het bedrag voor het weekend en menu (indien gewenst) eveneens te storten vóór 17 augustus op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "weekend Elewijt en het aantal personen voor het diner".
E19 (Brussel-Antwerpen) uitrit 11 (Zemst). Aan het einde richting Hofstade. Aan de lichten rechtsaf, richting Elewijt. Na 600m rechtsaf (bordje Zwerfautoklub, Elewijt Center) De parking bevindt zich aan de rechterkant.

Let op: GPS niet volgen -> geeft uitrit 12 = omweg!
Fietsen meebrengen is een aanrader.