Weekend Putte
14-15-16 December 2018

Vrijdag 14 december:
Aankomst mogelijk vanaf 13u en mogelijkheid tot inschrijven.
Plaats: Beukenstraat, 2580 Putte
GPS-coördinaten: N51,051148 - O4,614488
Vanaf 18u30 gezellig samen zijn in de zaal.
Zaterdag 15 december:
We bezoeken heemmuseum Het Molenijzer in Putte, waar we een schat aan informatie vinden over het nabije en verre verleden. Er is een breed samengestelde collectie van speelgoed, kledij, horloges, smid, landbouwalaam, weven enz..
We gaan ook naar het Ursulineninstituut waar we ontvangen worden met koffie en gebak. Een verborgen parel van de art nouveau. De wintertuin van het voormalige pensionnat de demoiselles in Onze-Lieve-Vrouw-Waver was anno 1900 een unicum in zijn katholieke context, en blijft tot op vandaag verrassen met zijn feeërieke licht- en kleurenspel. Maar we ontdekken ook de rest van het landelijke school- en kloostercomplex met zijn kloosterkerk, oratorium, refters, schoolmuseum, pianogalerij en zoveel meer unieke locaties.
‘s Avonds wordt er een boerenbuffet voorzien: soep, aardappelen met groenten, boerenworst, spek, varkenskoteletten en als dessert rijstpap, fruittaart en kaasschotel, dit voor de prijs van 20€ pp
Kinderen tot 12 jaar 15€
Aansluitend is er onze jaarlijkse dia voorstelling van afgelopen jaar.
Zondag 16 december:
Om 8u30 ons traditioneel ontbijt aangeboden door de club.
9u45 sluiting van het weekend en een wandeling in de omgeving.
Vanaf nu aanmelden voor het volgende weekend.
20 euro per wagen. (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 14€ per persoon vanaf de 3de persoon 18€.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "Weekend Putte + aantal personen eten".
Vooraf aanmelden:
Vóór 7 december deelname melden aan Erik Janssen & Marleen Moonen, Goorstraat 10c, 2470 Retie.
Tel.: 0470/46.87.96 (na 18uur)
E-mail: erik.janssen@dezwerfautoklub.be
Route vanuit Brussel en Antwerpen
Afrit 9 Heist-op-den-Berg rechts aanhouden (ring 6) na een paar kilometer op ring 6 oppassen splitsing links aanhouden, 1e rotonde rechtdoor 2e rotonde 2e afslag N15 3,8km Klein boom De halle.
N10 Lier-Aarschot aan rotonde de N15 naar putte centrum lichten recht door na 1100m. rechts parking.
Fietsen meebrengen voor de verplaatsing naar O.L.V-Waver