Weekend Nijlen
13-14-15 September 2019

Vrijdag 13 september:
Vanaf 14 uur samenkomst op de parking van de bizonkwekerij De Slappen Uier, Laurys Gewatstraat 79 te 2560 Nijlen.
GPS-coördinaten: N51°10'21" O4°41'08"
Vanaf 16u inschrijven op het terras van de taverne, waar ook het gezellig samenzijn doorgaat.
Je kan het hele weekend terecht in het restaurant (best reserveren bij aankomst).
Zaterdag 14 september:
Bezoek aan het diamantmuseum, een unieke locatie in Nijlen met een belevingscentrum en een pas gerestaureerde slijperij. In het museum ontdekt je het verhaal van vele jaren diamantnijverheid.
Na het bezoek volgt een demonstratie diamantsnijden en -slijpen.Het Fort van Kessel is nu een oase van rust. De rondleiding brengt je terug naar de vooravond van de 1e wereldoorlog tot de loopgraven van de 2e wereldoorlog. Je kan er een blik werpen op "de kamer van de Commandant" die in 2014 uitgegraven werd.
Verplaatsingen naar het diamantmuseum (2,3km) en het Fort (6,5km) met de fiets of de motorhome.
Zondag 15 september:
9.45 uur: Sluiting van het weekend. Daarna maken we nog een korte wandeling in de omgeving.
Vanaf nu mogelijkheid om in te schrijven voor het volgende weekend.
28€/eenheid op basis van 2 personen (6€ met abonnement).
25€/eenheid op basis van 1 persoon (3€ met abonnement).
Vanaf de 3e persoon 8€. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding "weekend Nijlen"
Vooraf aanmelden:
Deelname melden kan vanaf 1 augustus tot en met 6 september aan Ingrid Spetebroot - Leon Guldentops.
E-mail: ingrid.guldentops@dezwerfautoklub.be
Vanuit Antwerpen E313 richting Hasselt, afrit 19 Massenhoven, links richting Lier. Aan de 2e lichten links Nijlen. In het centrum aan de lichten links Herentals. Na +/-1km aan tankstation "Lukoil" links Laurijs Gewatstraat. Volg bordjes "De Vroede", daarna "De Zwerfautoklub".
Vanuit Limburg E313 richting Antwerpen, afrit 20 Herentals-West, rechts richting Lier - Nijlen (+/-6km rechtdoor) Aan tankstation "Lukoil" rechtsaf Laurijs Gewatstraat. Verder zoals hierboven.
Vanuit Brussel E19 via Antwerpen E313 richting Hasselt OF op E19 afrit 9 Mechelen/Lier. Rechts R6 Lier. Aan 2e lichten links N14 Lier, wordt N108. In Lier rechts N10 (alle richtingen). Na 70m links R16 richting Herentals. R16 (gaat over in N13) steeds volgen. In Nijlen over de spoorweg, aan de lichten rechtdoor richting Herentals. Na 1km aan tankstation "Lukoil" links Laurijs Gewatstraat. Zie hierboven.
Fietsen meebrengen is een aanrader.
dezwerfautoklub.be © 2004 - 2019 Ons privacy statement Created by Dominique Salden a