Weekend Bad-Neuenahr (Eifel - Duitsland)
16-17-18-19-20 Mei 2007

Woensdag 16 mei:
Samenkomst op de parking van Appolinarisstadion te Bad-Neuenahr.
Donderdag 17 mei:
Voormiddag: Wandeling in de omgeving voor zij die reeds op woensdag toekwamen.
Namiddag: Stadsrondleiding met gidsen in Bad-Neuenahr.
Vrijdag 18 mei:
"Ein tag beim Winzer" in Walporzheim. We worden verwacht voor een wijnkelderbezoek, een kleine wijnproeverij en een wijnberg wandeling.
De verplaatsing naar de Winzer in Walporzheim kan met de fiets gedaan worden (+/- 10km).
´s Middags kunnen we genieten van een typische "Winzer Vesper" (broodmaaltijd)
Op de terugweg kan er nog een bezoek gebracht worden aan de ommuurde stad Ahrweiler.

´s Avonds: Etentje in het Brauhaus. Keuze uit: Schweinemedaillon mit Champignonsauce, Spätzle und Salat of Schweineschnitzel "Jäger Art" mit Pommes frites und Salat.
Kinderschotel tot 12 jaar: Nürnberger Würstchen mit Pommes frites. (Mee te delen bij de inschrijving).

Achteraf gezellig samenzijn in de verbruikzaal van het Brauhaus of bij goed weer op het terras.
Zaterdag 19 mei:
Rondrit door de Vulkaaneifel. We rijden door typische streekdorpjes met diverse mooie bezienswaardigheden. o.a. Laacher See, Burg Olbrück, ...
Zondag 20 mei:
Sluiting van het weekend gevolgd door een uitwaaiwandeling.
12 Euro per wagen met twee volwassenen (niet voor wie abonneerde op onze weekends)
+ 29 Euro per persoon. Bijkomende personen: 35 Euro. Kinderen tot 6 jaar: 10 Euro. Kinderen tot 12 jaar: 15 Euro.
Storting:
Uitzonderlijk vragen wij u het volledige bedrag (weekendprijs en supplementen) te storten op rekeningnummer 979-9221953-71 van de Zwerfautoklub te Dilsen-Stokkem. (vermeld duidelijk aantal personen, keuze van de avondmaaltijd en de leeftijd van de kinderen).
Vanuit alle richtingen: knooppunt Lummen, E314 richting Nederland - Aken. A4 Aken - Keulen. Op Kreuz Kerpen, A61 richting Koblenz. Afrit Bad-Neuenahr (573). Blijven volgen tot aan de Penny Markt. Aan de lichten rechts richting bordjes parking Appolinarisstadion volgen. Over de spoorweg onmiddellijk links en direct rechts. Einde van deze weg links. Laatste inrit van de parking inrijden en bordjes Zwerfautoklub volgen. (Voor de GPS: Apollinarisstrasse Bad-Neuenahr)