Weekend Loenhout
11-12-13 Oktober 2019

Vrijdag 11 oktober:
Aankomst mogelijk vanaf 14u en mogelijkheid tot inschrijven.
Plaats: Het Boerenijsje, Sint-Lenaartseweg 190 - 2990 Loenhout.
GPS-coördinaten: N51.381120° - E4.673951° of N51°22'52" - E4°40'26".
Vanaf 19u00 gezellig samen zijn in de zaal.
Zaterdag 12 oktober:
We bezoeken Romberama bvba, een duurzame innovatieve amarylliskwekerij. Een jong bedrijf met de kennis en ervaring dat al 35 jaar bestaat. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste technieken, beste teeltmethodes, wordt de stijlvolle elegante amaryllis in verschillende kleuren gekweekt in Loenhout. Bij de film wordt er ons een tas koffie aangeboden.
We bezoeken Fluxys Belgium in Loenhout waar een ondergrondse aardgas opslag is. In de ondergrond wordt aardgas gestockeerd, waarmee de seizoenverschillen tussen vraag en aanbod worden opgevangen.
De site bestaat dus vnl. uit industriële installaties voor de behandeling van aardgas (filters, tellers, ...) Het bezoek omvat een toelichting over Fluxys, introductie over de werking van de opslag en een rondgang op het terrein.
´s Avonds mogelijkheid tot een gezamenlijke BBQ met 3stukken vlees, groentebuffet en dessert met 2 bollen ijs, dit voor de prijs van 20,50€ per persoon. Kinderen tot 12jaar kunnen deelnemen voor 11€ (1 Stuk vlees + groentebuffet en ijs)
Zondag 13 oktober:
9u45 sluiting van het weekend en een mooie wandeling in de omgeving.
Vanaf nu mogelijk tot inschrijven voor het volgend weekend.
€34/eenheid op basis van 2 personen, €28/eenheid op basis van 1 persoon.
Abonnement: €12/eenheid op basis van 2 personen of €6/eenheid op basis van 1 persoon.
Inwonende kinderen tot 15jaar gratis. Vanaf derde persoon: €10. Prijzen alle activiteiten inbegrepen.
BBQ: €20,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar €11.

Gelieve het bedrag voor het weekend en de maaltijd te storten voor 4 oktober op het rekeningnummer
BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "weekend Loenhout" + aantal personen BBQ.
Vooraf aanmelden:
Deelname melden kan vanaf 15 september tot en met 4 oktober aan Erik Janssen & Marleen Moonen.
E-mail: erik.janssen@dezwerfautoklub.be
aVolg de E19 richting Breda. Neem afrit 2-Loenhout, op het einde naar links (N144). In Loenhout centrum naar links richting St. Lenaarts, over brug van autostrade, aan uw rechterkant Het Boerenijsje (zie bord).
Fietsen meebrengen voor de bezoeken.
dezwerfautoklub.be © 2004 - 2019 Ons privacy statement Created by Dominique Salden a