Weekend Lissewege - GEANNULEERD

15-16-17 Mei 2020

Vrijdag 15 mei

Samenkomst en aanmelden op parking vanaf 15u00.
Plaats: Dulleweg 14 Blankenberge, N51°17'30" E3°9'57" of N51.291675° E3.165803°
's Avonds gezellig samenzijn op de parking. Geen restaurants, cafés of bakker dichtbij.
Zowel vrijdag- als zaterdagavond zorgt iedereen zorgt voor zijn eigen drank en ...

Zaterdag 16 mei

Het lijkt wel of de tijd geen vat heeft op Lissewege dat met zijn lieflijk vaartje, witgeschilderde polderhuizen en uitgestrekte akkers zowat model staat voor hoe elk Vlaams dorp er ooit uitzag: charmant en een tikkeltje nostalgisch.
In de voormiddag fietsen we in groep naar het centrum van Lissewege waar gidsen ons opwachten om dit lieflijke dorpje beter te leren kennen.
's Middags mogelijkheid om deel te nemen aan een maaltijd, buffet kip/ribbetjes met frietjes, aardappelen, brood en groentjes voor de prijs van €16/persoon. Kinderen tot 12 jaar €12.
In de namiddag fietsen we naar de haven van Zeebrugge waar we inschepen op een boot. De kapitein toont ons gedurende een 1u15 durende tocht de haven vanuit een heel ander oogpunt. Snuif de zeelucht en zet al je zintuigen aan het werk. Ankerplaats van vrachtgiganten, ferry's, cruiseschepen,vissersboten, sleepboten, luxe jachten en één van de grootste zeesluizen ter wereld.
Na deze unieke belevenis fietsen we individueel, via knooppunten terug naar de parking waar we 's avonds kunnen nagenieten van de voorbije dag. Totale fietsafstand is +/- 21km

Zondag 17 mei

9u45 sluiting van het weekend en een ontspannende wandeling in de omgeving.
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor het volgend weekend.

Deelnameprijs

€52/eenheid op basis van 2 personen, €37/eenheid op basis van 1 persoon.
Abonnement: €30/eenheid op basis van 2 personen of €15/eenheid op basis van 1 persoon.
Inwonende kinderen tot 15jaar gratis. Vanaf derde persoon: €20.
Prijzen alle activiteiten inbegrepen, behalve de maaltijd op zaterdagmiddag.
Gelieve het bedrag voor het weekend en de maaltijd te storten vóór 8 mei op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt)
met de vermelding van "Weekend Lissewege" + aantal personen voor de maaltijd.

Wegwijzer

Komende van de E40 neem afrit 8 (verkeerswisselaar E40-E403) richting Zeebrugge. Hierbij kom je op de E403
Kortrijk-Brugge. Na 11Km rechts aanhouden, N31 richting Zeebrugge. Na 3,5km linksaf, Canadezenstraat (N312)
Na 1,3km rechtsaf, Polderbos. Deze weg blijven volgen tot net voorbij de spoorweg. De parking bevindt zich links.

Varia

Fietsen meebrengen is aangeraden.
Tafels en stoelen mogen buitengezet worden. Geen BBQ

Copyright © 2004 - 2020 De Zwerfautoklub | Ons privacy statement | Created by Dominique Salden __