VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Antwerpen

25-26-27 Juni 2021

Vrijdag 25 juni

Aankomst mogelijk vanaf 13u30 en mogelijkheid tot inschrijven.
Plaats: Camperpark Vogelzang, Vogelzanglaan 7-9, 2000 Antwerpen.
GPS-coördinaten: N51.18958° - E4.40064° of N51°11'22" - E4°24'2"
Vanaf 18u00 misschien mogelijk om samen te zijn in het club huisje. (aankomst na 20u even op voorhand melden)

Zaterdag 26 juni

De Antwerpse Ruien spelen een belangrijke rol in de geschiedenis van Antwerpen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om dit verborgen patrimonium te (her)ontdekken. Het ondergrondse gangenstelsel geeft nog steeds blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden. We nemen u graag mee op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van Antwerpen! Een bezoek aan de Ruien is een stevige wandeling.
De rondleiding is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, noch voor personen met een beperkt zicht en/of mobiliteit en mondmasker verplicht.
De rest van de dag kan je op eigenhoutje de stad verkennen. De stadsfeestzaal en boven op het MAS met uitzicht over de stad is zeker de moeite waard of een wandeling langs de kaai. Voor wie een museumkaart heeft kan deze zeker gebruiken voor tal van museums.
PS. het vervoer naar de stad kan met de fiets ongeveer 5km, nu met de corona is het misschien wel een aanrader maar kan ook met de bus of tram, zorg wel zelf voor tickets.

Zondag 27 juni

9u45 sluiting van het weekend en een mooie wandeling in het Middelheimpark.
Vanaf nu mogelijkheid om in te schrijven voor het volgend weekend.

Deelnameprijs

€68/eenheid op basis van 2 personen, €45/eenheid op basis van 1 persoon.
Abonnement: €46/eenheid op basis van 2 personen of €23/eenheid op basis van 1 persoon.
Inwonende kinderen tot 15jaar gratis. Vanaf derde persoon: €28. Prijzen met alle activiteiten inbegrepen.
Gelieve het bedrag voor het weekend zeker te storten voor 11 juni op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding van "weekend Antwerpen"

Wegwijzer

Opgepast voor milieuzone!! De camperplaats ligt buiten deze zone!!
Komend van E17, Kennedytunnel door 2de afslag nemen afslag nr.5 Berchem, Wilrijk boven naar rechts richting Wilrijk volgende lichten rechts zie bord vogelzang na 200 meter rechts de camperplaats.
Komend van de E313 de ring op richting Brussel- Gent. Op de ring rechts blijven houden A12 Boom-Wilrijk. Dan direct afslag rechts nemen, Wilrijk aan de lichten rechtdoor, na 200 meter rechts de camperplaats op.
Komend van Brussel E19 In Craeybeckxtunnel uiterst links houden, aan de lichten links de singel op en meteen aan de volgende lichten terug links. Dan aan de 2de lichten naar rechts zie bordje vogelzang na 200 meter rechts.

Varia

Tafels en stoelen mogen buiten gezet worden.
Fietsen meebrengen is een aanrader voor de bezoeken.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __