Weekend Emmadorp (NL)

22-23-24 April 2022

Vrijdag 22 april

Parkeren vanaf 15u en inschrijven.
Plaats parking: Koninginnestraat 2, 4568 PT Emmadorp (Nieuw Namen)
Gps-coördinaten: N51.324319° - O4.145698° of N51°19'27" - O4°08'44"
Geen bakker of eetgelegenheid in de naaste omgeving.

Zaterdag 23 april

In groepen brengen we in de voormiddag een bezoek op de Mariahoeve.
We besteden aandacht, met diavoorstelling en een proeverij met hapje en drankje,
aan het project "Saeftinghe Zilt", waar zoute aardappelen, zeekool en oesterblad worden geteeld.
In de namiddag, doet elk op zijn eigen tempo met laarzen of waterbestendige schoenen, de wandeling op het Plankierpad en het ruige laarzenpad van "Het Verdronken Land van Saeftinghe", honden niet toegelaten.
Het Verdronken Land van Saeftinghe is een natuurgebied gelegen op de grens van Nederland en België. Het grootste deel van het gebied ligt in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen.
Dit is een uitgestrekte brakwater-wildernis die het ritme en invloed van de zee ervaart.
Er zijn ook veel mogelijkheden om te fietsen met knooppunten in de omgeving.

's Avonds mogelijkheid tot maaltijd: BBQ: beenham, kipfilet, worst en hamburger met groentenbuffet, als dessert een ijsje met fruit + koffie of thee. €25,75 pp.

Zondag 24 april

9u45: afsluiten van het weekend en wandeling in de omgeving.
Vanaf nu mogelijkheid om in te schrijven voor het volgend weekend.

Deelnameprijs

€36/eenheid op basis van 2 personen, €29/eenheid op basis van 1 persoon.
Abonnement: €14/eenheid op basis van 2 personen, €7/eenheid op basis van 1 persoon.
Inwonende kinderen tot 15jaar gratis. Vanaf derde persoon: €11.
Prijzen alle activiteiten inbegrepen.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten vóór 10 april op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Zedelgem) met de vermelding van "weekend Emmadorp" + aantal personen voor het eten.

Wegwijzer

De E34/N49 Antwerpen/ Brugge, afrit 10 nemen, N451 richting Kieldrecht, in het centrum links Nieuw Namen. Verder rechts Nieuw Namen en links meevolgen de Hulsterloostraat, verder rechts Hombachstraat en rechts meevolgen Schelpstraat, Arenbergstraat, rechts de Koninginnestraat in, of volg je GPS.
OPGELET ploeg seizoen.

Varia

Fietsen meebrengen is een aanrader.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __