Weekend Moezel (Duitsland)
31 Oktober - 1-2-3-4 November 2007

Woensdag 31 oktober:
Vanaf 17u00 samenkomst op de parking aan de afdamming van La Gileppe Rue de la Gileppe, Jalhay.
Donderdag 01 november:
Vanaf 10u00 individuele rit naar de parking in Enkirch. Een wegenkaart of GPS van Duitsland is aanbevolen. In Enkirch staat de parking goed aangegeven.
We vertrekken gezamenlijk om 13u15 naar het weingut Immich-Anker waar we verwacht worden om 13u30.
We worden begroet door de burgemeester of de wijnkoningin met een glas wijn.
Aansluitend maken we een wandeling (ongeveer 2 uur) door de wijnvelden waar we onderweg verrast worden met een drink.
We vertrekken om 17u45 naar de gemeentezaal voor het proeven van de wijn (6 à 7 soorten) met daarna het avond eten Moselländischer met wijn inbegrepen.
Achteraf gezellig samenzijn, waar men de heerlijke wijnen kan drinken aan democratische prijzen.
Vrijdag 02 november:
Vertrek vanaf 10u naar Kloster Machern in Wehlen (25 km) waar het oktoberfest (bierfeest) doorgaat. Grote parking voor het klooster waar we overnachten.
In het klooster is er een brouwerij een koffiehuis en een likeurkelder (mogelijkheid tot proeven).
We bezoeken het iconen - poppen- en speeltuigmuseum (zie bijgevoegde folder + bonnetje).
Ter plaatse zijn er verschillende mogelijkheden tot eten.
Zaterdag 03 november:
Vertrek terug naar Enkirch vanaf 10u.
Om 14u geleide wandeling door Enkirch.
We vertrekken gezamenlijk om 17u45 terug naar de gemeentezaal voor het avondeten voor een Enkircher specialiteit met wijn inbegrepen.
Achteraf gezellig samenzijn.
Zondag 04 november:
10 uur: Sluiting en aanmelding volgend weekend.
De eventuele aangekochte wijnen worden ter plaatse gebracht.
12€ per wagen, niet voor wie zich abonneerde op onze weekends.
+ 35€ per persoon en kinderen tot en met 12 jaar 16€.
Storting:
Uitzonderlijk vragen wij u het volledige bedrag (weekendprijs en eten) te storten op rekeningnummer 979-9221953-71 van de Zwerfautoklub te Dilsen-Stokkem.
(vermeld duidelijk het aantal personen en de leeftijd van de kinderen)
Vanuit alle richtingen, Autosnelweg Luik-Eupen (E40). In Battice, afslag van de E42 richting Verviers. Uitrit 8 Spa. Tot aan het eerste rond punt, rechts afslaan. 1ste weg rechts (N629). Blijven volgen tot in Jalhay. Hier links af, N629 blijven volgen richting Eupen. Enkele kilometers verder rechts afslaan naar de parking van de afdamming.(Vanaf de autosnelweg staat La Gileppe aangegeven)