Weekend Oudenaarde

18-19-20 November 2022

Vrijdag 18 november

Aankomst mogelijk vanaf 16u. Inschrijven op de parking en gezellig samenzijn op de parking.
Plaats: Parking Donkstraat, 9700 Oudenaarde
GPS-coördinaten: N50°50'26" E3°34'58"
Restaurants en bakker in het centrum op 2km.

Zaterdag 19 november

In groepen bezoeken we het CRVV "het Centrum Ronde Van Vlaanderen" een uniek bezoekers- en belevingscentrum in Oudenaarde. We gaan op zoek naar de ziel en de heroïek van de Ronde Van Vlaanderen, één van de grootste en belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld.
Na het bezoek krijgen we een drankje aangeboden in de brasserie.
We bezoeken in groepen ook de Klassieke Monumentenwandeling van Oudenaarde.
Deze stad kent meer dan 100 geklasseerde monumenten en brengt je langs verrassende en verscholen hoekjes. We gaan op bezoek binnen in de vroeg gotische Walburgakerk.
Tijdens de middag nuttigen we in de brasserie van het CRVV een lekkere tas warme soep met een boterham.

Zondag 20 november

9u45 sluiting van het weekend en een wandeling in de omgeving.
Vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor het volgend weekend.

Deelnameprijs

€44/eenheid op basis van 2 personen, €33/eenheid op basis van 1 persoon.
Abonnement €22/eenheid op basis van 2 personen, €11/eenheid op basis van 1 persoon.
Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis. Vanaf derde persoon: €15.
Prijzen alle activiteiten inbegrepen inclusief de lunch.
Gelieve het bedrag voor het weekend te storten vóór 30 oktober 2022 op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC:ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Zedelgem) met de vermelding "weekend Oudenaarde".

Wegwijzer

E17 Gent - Kortrijk:
Afrit 8 De Pinte - N60 richting Oudenaarde tot aan de afslag Petegem - Oudenaarde.
Aan de afslag rechts en dan de eerste rechts.

E17 Kortrijk - Gent:
Afrit 6 Kruishoutem - N459 richting Olsene - Kruishoutem volgen tot de aan de N60 richting Oudenaarde na ongeveer 1,5km afslag N453 Petegem - Oudenaarde nemen.

Varia

Geen honden toegelaten op de activiteiten.
Fietsen meebrengen is aangeraden.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __