VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Roompot (Zeeland)

14-15-16 Januari 2005

We gaan voor de vijftiende maal naar de Roompot om er te genieten van het subtropische zwembad, het golfslagbad, de waterglijbaan, het bubbelbad, het solarium, de sauna enz. Wandelen in het unieke Zeeuwse landschap kan natuurlijk ook.
Gedurende het ganse weekend, dat is vanaf vrijdag 16 uur tot de zondagavond, kunnen we gebruik maken van alle voorzieningen van de Roompot, enkel voor de sauna en voor het Romeins bad wordt een toeslag gevraagd.

Vrijdag 14 januari

Gratis bowlen op 2 banen in het terrascafé. Tevens biljarten en kinderspelen. Natuurlijk is er ook een gezellige cafetaria en restaurant.

Zaterdag 15 januari

Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden, zoals een bezoek met de wagen aan Goes, Zierikzee of Middelburg, of een ritje langs de afsluitdijken.
´s Avonds serveert het familierestaurant een koud en warm buffet met dessert. Clubleden betalen een speciale prijs , OP VERTOON VAN ONZE KORTINGBON, (in plaats van 17 Euro)15.30 Euro per persoon, kinderen van 5 tot 12 j – 7,25 Euro, kinderen tot 4 jaar eten gratis. Na het buffet gezellig samen in de cafetaria.

Zondag 16 januari

Ter afwisseling gaan we op zondagvoormiddag wandelen langs de dijken en door de Zeeuwse polder. De deelnemers ontvangen 2 bonnetjes, één voor koffie voor de wandeling, en één voor de soep na de wandeling. Samenkomst in de cafétaria om 9u30 . De wandeling begint met een kop koffie en een deskundige uitleg over de streek. Na de wandeling eten we een stevig bord erwtensoep met brood en beleg. De wandeling zelf is gratis, koffie en erwtensoep kosten 5,50 Euro per persoon.

Wegwijzer

Via de weg Bergen op Zoom-Middelburg –Vlissingen tot afslag Goes-Zirkzee.
Steeds rechtdoor, richting Rotterdam, Zierikzee. Op het eiland( voorbij de Zandkreekdam) de afslag Noord-Beveland, Kats, Kamperland nemen. Op de viaduct rechts af en de bordjes “Roompot Recreatie” volgen.
Via de Westerscheldetunnel, Terneuzen - Goes, 15 euro enkele reis.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __