VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Occasiebeurs (Houthalen)

11-12-13 Maart 2005

Vrijdag 11 maart

De clubleden parkeren op de parking achter de cafétaria.
De cafétaria is open vanaf 17.00 uur tot 23.30 u.
Dit cafetaria is nu veranderd, er is geen buffet meer maar een soort frituur, ook allerlei snacks, vele soorten broodjes, burgers, Brusselse wafels, enz

Zaterdag 12 maart

De cafetaria is open vanaf 10u00 tot 23.30 u.

Op verkenning in “Park Hengelhoef”
Dit park heeft veel te bieden, een mooi wandelpark, vertrekpunt van een uitgestippelde fietstocht, maar vooral een nieuw “Subtropisch zwemparadijs” wat deze tijd van het jaar altijd leuk is. Een zwembad met water van 30 graden, wildwaterbaan, reuze waterglijbanen, waterbellen, kokos douche, Turks stoombad, sauna, solarium en een mooi cafetaria en restaurant, en verder alles wat een modern subtropisch zwemparadijs moet hebben. Iedereen krijgt bij de inschrijving een inkomkaart om dit alles te gaan verkennen. Breng de fietsen mee want de parking is met slagbomen en moet 0.50 euro per uur betaald worden.(3 à 4 km van Kelchterhoef). Samen rijden in één wagen kan ook. Verdere details in het dagprogramma.

Zondag 13 maart

10u00 Geleide wandeling in en rond het domein.
10u00 Geleide fietstocht in de omgeving.
Dezelfde openingsuren van de cafetaria als zaterdag, maar sluit om 17,00 uur.
Voor de broodjes is er een bakker in de omgeving. Vanaf de parking terug naar de grote weg, dan rechts richting Houthalen, een bakker en een frituur wonen naast elkaar. Aan de overkant is er een supermarktje.

Wegwijzer

E314 Lummen–Aken, uitrit 30 Park Midden-Limburg, daar de bordjes Kelchterhoef volgen.
De hoofdingang van de Kelchterhoef niet inrijden maar naar links gaan en uitkijken naar de bordjes “DE PLAS”, Zwerfautoklub, en/of Occasiebeurs.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __