VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Occasiebeurs (Hengelhoef/Houthalen)

10-11-12 Maart 2006

De occasiebeurs gaat dit jaar door op het recreatiepark Hengelhoef. Tulpenstraat 141, Houthalen-Helchteren 3530. De clubleden kamperen op de camping (stroom inbegrepen) en de verkoopwagens en caravans staan rond de vijver. Vermits er bij een campingplaats altijd de zwemkaarten inbegrepen zijn kunnen de clubleden gebruik maken van het zwembad. In dit subtropisch zwemparadijs van 30° is er voor iedereen wat te beleven. Golfslagbad, kleuter en peuterbad, wildwaterbaan, reuze waterglijbanen en nog zoveel andere dingen, te veel om hier alles op te noemen. Om misbruiken te voorkomen zijn de zwemkaarten op naam en dus niet uitwisselbaar.

Vrijdag 10 maart

Bij aankomst op het domein Hengelhoef, halt houden voor de slagboom van de camping. U gaat naar de receptie om in te schrijven voor een plaats op de camping en een autokaart om de slagboom te openen. De namen die op het inschrijvingsformulier staan krijgen ook een persoonlijke zwemkaart.
Na 21.00 uur is de receptie gesloten, er wordt dan verder ingeschreven in de horeca (naast de receptie).Ook ons secretariaat zal daar aanwezig zijn om de verkoopwagens en de clubleden in te schrijven met alle verdere programma´s en documentatie zoals altijd.
Het zwembad is vrijdag open tot 21.00 uur.
´s Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria dat openblijft tot 24.00 uur.

Zaterdag 11 maart

Vandaag is iedereen vrij te doen wat hij zelf wil. Een bezoek aan de occasiebeurs, een plons in het subtropisch zwemparadijs, een mooie fietstocht (de wegwijzer van de fietstocht krijgt u bij de inschrijving) of wandeling in de omliggende bossen. Een verkenningswandeling op het domein, enz.
Als bijkomende attractie is er een rondrit van +/- 90 km in Midden-Limburg met bezoeken aan plaatselijke bezienswaardigheden.
Openingsuren zwembad: op zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Voor de kleinste is er "Villa Victor" een indoor speelpaleis €3 p.p. (ouders gratis)
Het bijhorend restaurant-cafétaria is de ganse dag open.
´s Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria.

Zondag 12 maart

Behalve de rondrit gelden ook vandaag al de mogelijkheden van zaterdag.

Wegwijzer

E 314 Lummen-Aken, afrit 30 park Midden-Limburg, daar de borden Hengelhoef volgen. Aan het grote reclamebord "recreatiepark Hengelhoef" rechts indraaien en even verder terug rechts naar de ingang toe en halt houden 20 meter voor de slagboom zoadat anderen met een code nog kunnen binnenrijden.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __