Weekend Hogne
12-13-14-15 Augustus 2005

Vrijdag 12 augustus:
Aankomst op het Hotel de plein Air Le Relais***, Rue de Serinchamps, 5377 Hogne.
‘s Avonds gezellig samenzijn in het clubhuis: ‘Jazz-evening’.
White candle light (cd’s).
Zaterdag 13 augustus:
‘Zoek je rot’-rit; per fiets of auto ongeveer 50 km. Het is een toeristische rally door het prachtige landschap van de Ardennen.U hebt tijd genoeg; daarom geniet van de omgeving, dit is geen snelheidskoers.
19u Indianenmenu
22u Receptie: het vuurwater is aangeboden door uitbaatster Maud van het clubhuis in de Tipi met kampvuur en indianensfeer. Bij mooi weer kan men gerust een stoeltje meebrengen om te genieten van de sfeer.
Zondag 14 augustus:
’s Morgens vrij (zie vrij programma augustus).
12.30 u Barbecue.
’s Namiddags: fotozoektocht op de camping.
’s Avonds: accordeon met zang- en dansavond.
Maandag 15 augustus:
Vanaf 8 tot 9 u Traditioneel ontbijt.
Kleine wandeling, daarna inschrijving voor het volgende weekend.
Activiteit en sluiting van het weekend.
Er is een winkel op de camping die open is van 7 tot 20u.
Broodbestelling daags voordien tot 15u.
Komende van Brussel via de E411 tot Courriere en dan de N4 afrit 18 Hogne, volg aanwijzing camping. Komende van Luik naar de N63 tot Marche en Famenne, dan N4 tot Hogne.