Sinterklaasweekend Tienen
9-10-11 December 2005

Vrijdag 9 december:
Aankomst op de parking Houtemveld vanaf 16u, nabij de binnenspeeltuin "Junior City" Sporthalstraat 8 - 3300 Tienen
Zaterdag 10 december:
Tussen 8u en 9u gezamenlijk ontbijt met aansluitend bezoek van de sint.
Rond 11u kunnen de kinderen naar de binnenspeeltuin waar ze de ganse dag kunnen spelen naar hartelust.
Voor de andere deelnemers is er een verkennende wandelzoektocht voorzien om Tienen in alle facetten te leren kennen. De drie beste verdienen een prijsje.
19.30u. Dia voorstelling van de clubactiviteiten 2005 evenals onze jaarlijkse Sinterklaastombola.
Zondag 11 december:
10u. vertrek voor een natuurwandeling in de omgeving.
Sluiting na de wandeling, en aanmelden voor de deelname volgend weekend.
Prijsuitreiking van de wandelzoektocht
Op de E40 afrit 25 Tienen-Hoegaarden-Geldenaken. Richting Tienen nemen en bij het rond punt links aanhouden om rechtdoor naar centrum Diest te rijden. Vervolgens bij de zesde verkeerslichten aan de Oplinterse poort naar rechts, richting Oplinter. Bordjes Junior city volgen. Bij het rond punt zie je al aan de overzijde de inrit naar de parking (dit is twee meter op de baan naar Bunsbeek-Glabbeek-St-Margriete-Houtem linksaf)