VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Leopoldsburg

15-16-17 Oktober 2004

Vrijdag 15 oktober

Aankomst op de parking, van het Strooiendorp langs de weg Leopoldsburg - Lommel (Lommelsesteenweg), achter de kerk, op de speelplaars van de vroegere jongensschool.
´s Avonds gezellig samenzijn in de zaal.

Zaterdag 16 oktober

Een dag bij het leger!!!
We worden afgehaald om 9 uur met oldtimer legervrachtwagens, die brengen ons, in 3 groepen verdeeeld, naar de verschillende locaties.
We bezeoken o.a. het museum, het kamp, het oefenterrein, de schietstanden, het koninklijk park, de militaire begraafplaats enz.
Het middageten wordt ons opgediend in gamellen, in het oude ruiterkamp.
Rond 5 uur brengen de vrachtwagens ons terug naar onze zwerfwagens.
Honden blijven best in de wagen, rond het middaguur zal één vrachtwagen de baasjes naar onze parking rijden om onze vriendjes uit te laten.
´s Avonds napraten en alles doorspoelen in de zaal.

Zondag 17 oktober

10 uur, natuurwandeling.
Na de wandeling, sluiting en opgave voor deelname aan volgende weekend.

Wegwijzer

Via autobaan E313 Antwerpen - Luik, tot afrit 25 of 26 richting Leopoldsburg. Je rijdt Leopoldburg binnen over de overweg, rij daar rechtdoor en volg en eindje verder de weg naar links. Je neemt aan het rond punt de derde afslag en je ziet het stadion voor je. Draai daar naar rechts. Aan de verkeerslichten moet je rechtdoor (richting Lommel) en na ongeveer 1 km zie je aan de rechterkant het Strooiendorp. We parkeren achter de feestzaal.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __