VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Gent
22-23-24 Juni 2007

Vrijdag 22 juni:
Samenkomst op de parking van Sporthal Neptunus.
´s Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria van de Sporthal.
Zaterdag 23 juni:
Verkenningswandeling in Wondelgem.
´s Namiddags met de fiets of met de wagen naar, en bezoek aan Likeurstokerij D´Hondt.
´s Avonds gezamenlijke maaltijd: warme beenhesp met groenten en frietjes à volonté.
Zondag 24 juni:
We nemen de tram naar Gent en bezoeken enkele Gentse zondagsmarkten, waarna iedereen vrij is om terug te keren naar de wagen of nog verder na te genieten van de Gentse binnenstad.
Sporthal Neptunus is te bereiken met bus 6/52/53/54 of tram 1/10.
Deelnameprijs:
12 euro per wagen, (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) + 10 euro per persoon, kinderen tot 6 jaar gratis, kinderen van 6 tot 12 jaar 5 euro.
Storting:
Uitzonderlijk vragen wij het volledige bedrag (weekendprijs + supplementen) te storten op rekeningnummer 979-9221953-71 van de Zwerfautoklub te Dilsen-Stokkem. Vermeld duidelijk het aantal personen en de leeftijd van de kinderen.
Wegwijzer:
Naar parking Neptunus: Botestraat 98-100 te Wondelgem.
Bordjes "Zwerfautoklub" vindt u vanaf Meulestedebrug.
  • Komende van E17 Antwerpen: neem afrit R4 richting Gent-Zeehaven, na +/- 6 km aan lichten links de John Kennedylaan volgen. Aan de volgende lichten rechtdoor tot aan het rondpunt, hier rechts afslaan Port Arthurlaan. Deze weg volgen tot over Meulestedebrug (u voelt ze wel), over de brug niet links afslaan, maar wel na 50m links en na 100m rechtsaf Kapiteinstraat, na +/- 3km rechtdoor voorbij de lichten, juist over de tramoverweg rechtsaf naar Sporthal Neptunus.
  • Voor wie van de E40 richting Brussel komt: neem afrit Merelbeke, en volg de R4 richting Gent-Zeehaven. Aan de lichten links de John Kennedylaan volgen en verder zoals hierboven.
  • Komt u van de E40 richting kust, neem afrit Flanders Expo, volg richting Eeklo, Binnenring R4 blijven volgen tot na de grote bocht, over de Brugse Vaart de afslag naar rechts (Eeklo-Gent). Op het einde van de afrit aan de lichten links. Na +/- 1,5 km vóór de brug die over de weg loopt, linksaf, op het einde van de weg terug links Groenestaakstraat, na ongeveer 2km (d.i. vóór de tramoverweg) links naar de Sporthal Neptunus.
Terug
dezwerfautoklub.be © 2004 - 2019 Ons privacy statement Created by Dominique Salden a