Weekend Terneuzen
18-19-20 Januari 2008

Ons weekend gaat door in het subtropisch zwemparadijs “Scheldorado” in Zeeuws Vlaanderen.
Terneuzen aan de machtige rivier de Westerschelde, is de maritieme stad waar al eeuwenlang hard wordt gewerkt. De dijken langs de Westerschelde, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen zijn hier de resultaten van. Nergens ziet u zulke indrukwekkende zeeschepen zo dicht langs de wal komen.
Met zijn centrale ligging is het goed te bereiken, en kent een groot aanbod van toeristische bezienswaardigheden en evenementen.
Vrijdag 18 januari:
Samenkomst aan de motorhome parking achter het zwembad "Scheldorado",
Stuvesande 2, 4532 MH Terneuzen, dit is op wandelafstand van het centrum;
Gezellig samen zijn in de cafétaria van het zwembad.
Zaterdag 19 januari:
Het zwembad is open vanaf 11u tot 23 uur.
Niet-zwemmers kunnen vertoeven in één van de langste winkelstraten van Zeeuws Vlaanderen. Ook op de Schelde boulevard is het prachtig wandelen of fietsen;
18u30: diner in buffetvorm, kipfilet met gebakken ui, spek, frites, groenten, mayo en salade.
Dit voor de prijs van 11,50 euro per persoon. Er kunnen 90 personen gelijktijdig eten. Bij meer inschrijvingen zullen we de groep moeten splitsen in een middag- en avondgroep. Gelieve uw voorkeur op te geven bij inschrijving.
Zondag 20 januari:
10u: Sluiting en aanmelden volgend weekend.
Aansluitend is er een wandeling voorzien in de omgeving.
Het zwembad is terug open vanaf 11u tot 20 u.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends)
Inbegrepen 1 zwemkaart per persoon voor het ganse gezin, de zwemkaart is geldig voor 1 toegang. Personen die niet bij het gezin horen, betalen 5 euro per zwemkaart.
Extra zwemkaarten kunnen aangekocht worden aan 5 euro per kaart, en dit op zaterdag- en zondagmorgen tussen 9 en 10 uur bij Van de Walle Ghislain.
Wie deelneemt aan de maaltijd gelieve dit bedrag te storten op de rekening van De Zwerfautoklub, Dilsen-Stokkem, 979-9221953-71.
E34/N49 vanaf Knokke, juist door de tunnel van Zelzate, rechts afslaan, aan de lichten links R4, gaat over naar N62 richting Terneuzen centrum en "Scheldorado" +/- 16 km.
E34/N49 vanaf Antwerpen (afslag 13) richting Terneuzen-Gent, aan de lichten rechts R4 en verder naar Terneuzen centrum en "Scheldorado" +/- 16 km.
Gelieve elk zijn afval mee te nemen.