VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Occasiebeurs

14-15-16 Maart 2008

De jaarlijkse occasiebeurs gaat ook dit jaar weer door op het recreatiepark Hengelhoef, Tulpenstraat 141, Houthalen-Helchteren 3530. Wij verblijven op de camping (stroom inbegrepen). De zwemkaarten, inbegrepen in de kampeerplaats, kunnen op vrijdagavond al gebruikt worden. In het subtropische zwemparadijs van 30° is er voor iedereen wat te beleven. Golfslagbad, kleuter- en peuterbad, wildwaterbaan, reuze waterglijbanen, enz.
De zwemkaarten zijn persoonlijk op naam en dus niet uitwisselbaar. Bij inschrijving dient men naam en geboortedatum op te geven van elke deelnemer.

Vrijdag 14 maart

Bij aankomst op het domein Hengelhoef, halt houden voor de slagboom van de camping. U gaat naar de receptie om in te schrijven waar u een autokaart voor de slagboom ontvangt. De namen die op het inschrijvingsformulier staan krijgen ook een persoonlijke zwemkaart. De receptie sluit om 21.00 uur, er wordt dan verder ingeschreven in de horeca (naast de receptie). Clubleden melden zich eveneens op het secretariaat van de Occasiebeurs (eerste stacaravan) om het programma af te halen.
Het zwembad is vrijdag open tot 21.00 uur.
's Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria die open blijft tot 01.00 uur.

Zaterdag 15 maart

Iedereen is vrij te doen wat hij zelf wil. Een bezoek aan de occasiebeurs, een plons in het subtropische zwemparadijs, een verkenningswandeling op het domein of wandeling in de omliggende bossen
Openingsuren zwembad: op zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Voor de kleinsten is er "Villa Victor" een indoor speelpaleis € 3 p.p. (ouders gratis)
De bijhorende restaurantcafetaria is de ganse dag open.
19.00 uur: Mogelijkheid tot maaltijd. Keuze uit:
Menu 1. Soep, Vol-au-Vent met frietjes en saladegarnituur aan 10.50 euro. Kinderen tot 12 jaar 8 Euro.
Menu 2. Soep, Stoofvlees met frietjes en saladegarnituur aan 10.50 euro. Kinderen tot 12 jaar 8 Euro.
Menu 3. Soep, Koude schotel met frietjes aan 12.50 euro.
's Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria.

Zondag 16 maart

10.00 uur: afsluitwandeling in de omgeving onder begeleiding van een gids.
Voor de niet-wandelaars zijn er dezelfde mogelijkheden als op zaterdag. Het subtropische zwembad is open vanaf 10.00 uur.

Wegwijzer

E 314 Lummen-Aken, afrit 30 park Midden-Limburg, daar de borden "Hengelhoef" volgen. Aan het grote reclamebord "recreatiepark Hengelhoef" rechts indraaien en even verder terug rechts naar de ingang toe en halt houden 20 meter voor de slagboom zoadat anderen met een code nog kunnen binnenrijden.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __