Weekend Lottem (Nl.)
8-9-10 Augustus 2008

Lottum wordt het "Rozendorp van Nederland" genoemd. Dit weekend gaat het tweejaarlijkse Rozenfestival door, waarbij het hele dorp wordt versierd met duizenden rozen.
Thema dit jaar is: "Een melodie van rozen". Een unieke gelegenheid om dit dorpje aan de Maas te bezoeken.
Vrijdag 8 augustus:
Samenkomst op de parking rechtover Feestzaal De Alde Lind, Venrayseweg 93, Horst aan de Maas.
's Avonds gezellig samenzijn in de cafetaria van De Alde Lind vanaf 18 uur.
Zaterdag 9 augustus:
We rijden met de fiets (zo weinig mogelijk wagens) naar het Streekmuseum De Locht. Gidsen begeleiden ons door dit nationaal Asperge- en Champignonmuseum. 's Middags zijn hier belegde broodjes en koffie voorzien. Na de maaltijd vertrekken we gezamenlijk naar het Rozenfestival in Lottum.

Vanaf 19.00 uur voorzien we een Dreumelbuffet (koud en warm) in de Alde Lind te Horst.
Zondag 10 augustus:
Na het sluiten van het weekend volgt nog een korte wandel- of fietstocht.
Er mogen geen stoeltjes en tafeltjes buiten geplaatst worden.
Gelieve elk zijn afval mee te nemen.
15 euro per wagen, (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends)
+ supplement:
  • voor wie wel deelneemt aan het avondeten:
    • 26 euro per persoon
    • 33 euro vanaf de 3de persoon
    • 12 euro voor kinderen tot 12 jaar
  • voor wie niet deelneemt aan het avondeten:
    • 12 euro per persoon
    • 19 euro vanaf de 3de persoon
    • 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.
Storting:
Gelieve het volledige bedrag (weekendprijs + supplementen) te storten op rekeningnummer 979-9221953-71 van de Zwerfautoklub te Hasselt.
Vermeld duidelijk het aantal personen en de leeftijd van de kinderen.
Volgt de A67 - E34 Eindhoven - Venlo. Na ongeveer 50km voorbij Eindhoven, aan het knooppunt Zaarderheiken: volg de A73 richting Venray - Nijmegen.
Na ongeveer 9km: neem afrit 10 Horst-Noord/Tienray. Aan het einde van de afrit links afslaan. Na 500m op deze weg ligt de parking links van de weg, tegenover Feestzaal De Alde Lind.