Weekend Herentals
12-13-14 September 2008

Vrijdag 12 september:
Vanaf 16u.samenkomst op de parking aan taverne "Netepark" (GPS-adres: Vorselaarsebaan 56, 2200 Herentals).
's Avonds gezellig samenzijn in taverne "Netepark".
Zaterdag 13 september:
09u30: wij verkennen "Herentals Stad" aan de hand van een uitgewerkte fotozoektocht. Wie deze tocht doet komt op alle bezienswaardigheden die de stad Herentals rijk is.
13u30: fietstocht van ± 45 km via knooppunten.
's Avonds gelegenheid tot samenzijn in taverne "Netepark".
Zondag 14 september:
10u00: sluiting van het weekend en aanmelding voor volgend weekend.
Na de sluiting wandeling in de omgeving.
Vandaag is het "Open Monumentendag" met als thema : "20° editie - 20° eeuw".
15 Euro per wagen (niet voor abonnementen)
  •  E313 Antwerpen-Hasselt-Luik, afrit 20 Grobbendonk-Herentals of afrit 22 Herentals-West, richting Herentals centrum, aan ring rond Herentals rechts nemen tot einde, dan rechtdoor, spoorweg over en de parking bevindt zich na 200m aan linkerkant "Netepark"
  • E34 afrit 21 Lille-Herentals, richting Herentals, 200m. voor spoorweg bevindt zich de parking "Netepark" aan uw rechterkant.
Weetjes:
Het is niet toegestaan om stoelen en tafels buiten te zetten.
Gelieve zelf uw afval mee te nemen naar huis a.u.b.