VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Kinderfeest (Limburg)

12-13-14 December 2008

Vrijdag 12 december

Vanaf 16u00 samenkomst op de parking van de Boerenhal te Bocholt. (GPS = Kerkplein Bocholt en volg dan de bordjes De Zwerfautoklub)
's Avonds gezellig samenzijn in het Parochiehuis.

Zaterdag 13 december

Voormiddag bezoeken we de Alpacaboerderij. De Alpaca lijkt een beetje op een lama. Het verschil is, ze zijn kleiner, hebben kortere oren en hebben een zeer zachte wol. We krijgen een drankje en ondertussen kunnen we kijken naar een video over alpaca's en over het bedrijf. Aansluitend gaan we naar de stal waar we de dieren in levende lijve kunnen zien.

Namiddag is er voor de kinderen een kinderfeest. Sofie (of één van haar collega's) zullen de kinderen bezig houden met een creabox, een workshop en een mini kinderdisco.
Ook de volwassene zijn welkom, maar voor diegene die een frisse neus willen halen organiseren we een fotozoektocht in het centrum van Bocholt.
Om 17u00 sluiten we de kindernamiddag af met koffie en taart voor alle deelnemers en met een geschenkje voor de kinderen.

's Avonds is er zoals gewoonlijk de diavoorstelling van het voorbije zwerfjaar en onze jaarlijkse tombola.

Zondag 14 december

's Morgens wordt er een ontbijt aangeboden aan de deelnemers. Om 9u30 maken we een wandeling in de buurt gevolgd door de sluiting.

Wegwijzer

Vanuit alle richtingen volg E314 richting Heerlen/Aken afrit 29 Houthalen-Helchteren, daar rechts richting Houthalen-Helchteren. Na 5 km aan de lichten rechts (N719 richting Bree, Meeuwen Gruitrode) Volgen tot op de ring te Bree (+/- 18 km), daar links richting Bocholt. Aan het rond punt 2de afslag (Bocholt), aan volgend rond punt 3de afslag (Bocholt). Rij tot in het centrum, aan het rond punt 2de afslag en dan onmiddellijk links richting Boerenhal (wegwijzers De Zwerfautoklub).
OPMERKING: Neem niet de afslag E313 Ham, daar de doortocht naar Peer/Bocholt onderbroken is voor doorgaand verkeer.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __