Weekend Reninge
13-14-15 Februari 2009

Vrijdag 13 februari:
Samenkomst vanaf 16 uur op de parking van "oldtimermuseum", Tempelaere 12, 8647 Reninge.
Zaterdag 14 februari:
Vrij bezoek mogelijk aan het oldtimermuseum en het bijliggende winkelcentrum tussen 10u30 en 17u.
Met uw ingangsticket kan u ook een pannenkoek met een kop koffie bekomen in de cafetaria. (Het Oldtimermuseum bevat een unieke collectie van auto's vanaf 1899 tot in de jaren '70 plus een twintigtal oude moto's. Alles is mooi gedecoreerd met enkele oude publiciteiten alsook mannequinpoppen in de klederdracht van vroeger.)
We bezoeken in de buurt een hopteler, het is nu het moment voor het telen van de hopscheuten, en we nemen een kijkje naar de machines voor de verwerking.

's Avonds mogelijkheid tot breugelmaaltijd in de cafetaria van het Oldtimermuseum (boerenboterham met verschillende soorten beleg en groentjes).
Volwassenen €5, kinderen jonger dan 12 jaar: €3.
Zondag 15 februari:
10u00: Sluiting en aanmelding volgend weekend ,gevolgd door wandeling in de omgeving.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op de weekends). €3 per persoon ,€10 vanaf de derde persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen €5.
Storting:
Gelieve het volledige bedrag (weekendprijs + eventuele maaltijd) te storten op rekening van De Zwerfautoklub 979-9221953-71.
Vermeld duidelijk het aantal personen en de leeftijd van de kinderen.
Komende van Antwerpen of Brussel: Autostrade naar Gent volgen en dan autostrade E17 Gent-Kortrijk volgen, daarna autostrade A19 Kortrijk-Ieper volgen, afrit nr. 5 Ieper-Noord nemen en links houden, de ring volgen tot de 2de verkeerslichten en daar rechts = N8 richting Veurne. U passeert de gemeenten Brielen, Elverdinge, Woesten en 2 km na de dorpskern van Woesten aan de rechterkant vindt U ons.

Komende van Brugge of Oostende: Autostrade A18 naar Duinkerke (Frankrijk) volgen en afrit nr. 1a Veurne nemen en links houden = N8 richting Ieper. U passeert de gemeenten Hoogstade en Oostvleteren en 2 km na de dorpskern van Oostvleteren aan de linkerkant vindt U ons.