Weekend Lokeren
24-25-26 April 2009

Lokeren beschikt over een ruime en gevarieerde economische en sociaal-culturele infrastructuur, industrieparken, een cultureel centrum, sportaccommodaties, kunstgalerijen en een museum, een waaier van kleine en grootwinkelbedrijven, jaarlijkse evenementen als de Lokerse Feesten, en nog veel meer. De tentoonstellingen van eigentijdse sculpturen in het Park Ter Beuken dragen bij tot de promotie van Lokeren buiten de eigen regio.
Vrijdag 24 april:
Samenkomst op de parking Grote Kaai aan de Grote Kaai, dit ligt op boogscheut van het centrum.
Zaterdag 25 april:
Vanaf 9u30 vertrekken wij in 4 groepen om het volgende te bezoeken:
- Arbeiderswijk Oudenbos (met de fiets +/- 7 km)
- Toren en Beiaard met tentoonstelling
- Stadskern met Sint-Laurentiuskerk
- Aardbeienteeltbedrijf met rondleiding en proeverij. (met de fiets +/- 3,5 km)
Zondag 26 april:
9u45u: Sluiting en aanmelden volgend weekend.
Aansluitend is er een parkenwandeling.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends). Kinderen onder de 12 jaar gratis.
Vanaf de derde persoon 7 euro.
E17 afrit 12, Lokeren. N47 Zelebaan, richting Lokeren, na +/- 800 m rechts meevolgen N473 richting centrum (langs het water). De parking Grote Kaai ligt op uw linkse kant direct na het sportcomplex.