Weekend Gierle
18-19-20 September 2009

De pittoreske dorpskom van Gierle, met zijn vele historische gebouwen, ademt geschiedenis.
In de voetsporen van Louis Neefs wandelen wij in zijn "Dorp van de Kempen".
Dezelfde dag brengen wij ook een bezoek aan één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van gezondheidzorg "Janssen Pharmaceutica" te Beerse.
Vrijdag 18 september:
Samenkomst op het ons aangeboden terrein, gelegen te 2275 Gierle, Poeyelheide.
Gezellig samenzijn in de nabij gelegen voetbalkantine van FC Gierle.
Zaterdag 19 september:
Voormiddag: Er gaat één groep (max. 55 personen - GEEN kinderen) naar Janssen Pharmaceutica te Beerse , een tweede groep gaat naar het centrum van Gierle.
Namiddag: Wij wisselen : de eerste groep gaat nu naar Gierle centrum. De tweede groep gaat nu naar Janssen Pharmaceutica.
Wij zorgen voor de opvang van de aanwezige kinderen.

‘s Avonds: Een pintje kunnen wij gaan drinken in de voetbalkantine van FC Gierle.
Zondag 20 september:
9u30: Sluiting en aanmelden volgend weekend. Daarna wandelen wij door de Gierle-heide en -bossen.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends).
Kinderen onder de 12 jaar gratis. Vanaf derde persoon 7 euro.
E34 Antwerpen - Eindhoven, afrit 21 Lille, LA N153 richting Lille, na 1900m. LA N140 richting Gierle, na 3,2km RA Messenmakersstraat, RA na 50m, links de Poeyelheide oprijden tot op parking aan rechterkant. (Volg pijlen "sportterreinen")