Weekend Essen
16-17-18 Oktober 2009

Vrijdag 16 oktober:
Samenkomst op de parking aan het Parochiecentrum, Kerkstraat 56 te Essen.
Aanmelden in de cafetaria van het Parochiecentrum vanaf 17 uur, waar we tevens gezellig kunnen samenzijn om een drankje te nuttigen.
Zaterdag 17 oktober:
Essen bestaat dit jaar 850 jaar, een uitstekende reden voor een bezoek.
Wij hopen op mooi weer, dan kunnen we met de fiets het Karrenmuseum en de Bakkersmolen bezoeken.
Voor de liefhebbers: er kan op beide locaties een warm of koud middagmaal verorberd worden.

's Avonds kan je nog genieten van een frisse pint in de parochiezaal.

Zondag 18 oktober:
Sluiting weekend om 9.45 uur.
Vertrek om 10 uur te voet naar het Gemeentehuis met bezoek aan Heemkundig museum Gerard Meeusen.
15 euro per wagen, (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends), vanaf de derde persoon + 7 euro per persoon.
Volgt de E19 richting Breda - Rotterdam.
Afrit 4: Essen, Kalmthout, Sint-Job-in-‘t Goor.
Volg de N117 richting Essen 17km.
In het centrum van Essen linksaf Kerkstraat, na ongeveer 1km (aan zwembad De Vennen) op de linkerkant ligt de parking van het Parochiecentrum.
Opmerkingen:
Er mogen geen stoeltjes en tafeltjes buiten geplaatst worden.
Gelieve elk zijn afval mee te nemen.

Op 17 en 18 oktober zijn er 28ste Essener Muzikantenfeesten in de Heuvelhal te Essen, een echte aanrader voor wie houdt van Tsjechische muziek. Liefhebbers kunnen kaarten op voorhand bestellen. Alle info op www.essenermuzikanten.be. Voorverkoop tot 5 oktober! Indien gewenst kunnen kaarten besteld worden bij Ronny en Lucrèce.