VKT - De Zwerfautoklub

Weekend Oostende Kinderfeest

11-12-13 December 2009

Vrijdag 11 december

Vanaf 16uur samenkomst op de parking van Bowling paleis, gelegen te Oostende, Steensedijk 186.
's Avonds mogelijkheid tot gezellig samenzijn in de het bowlingpaleis. (het binnenspeeldorp is wel gesloten op vrijdag)

Zaterdag 12 december

Mogelijkheid tot vrij bezoek aan Oostende.(er is een bushalte vlakbij de parking, om de 10 minuten vertrekt er een bus richting centrum)In Oostende kan je al volop genieten van de kerstsfeer:

Toerisme Oostende vzw pakt voor de 4 de keer uit met Winterijs, een kerstmarkt en een ijsschaatspiste op het Wapenplein. Ook dit jaar staat de ijsschaatspiste in Oostende voor heelwat schaatsplezier.In de vele kerststalletjes rond de ijsschaatspiste kunt u terecht voor leuke geschenken of een typisch winterhapje en /of drankje(wenskaarten, poffertjes, verse soep, gluhwein, juwelen...).

Het volledige wapenplein baadt in een zee van licht en sfeervolle muziek.Daarnaast wordt er ook een uitgebreid animatieprogramma voorzien.

Dit weekend vindt ook de "Queen of Proms culinaire kersthappening" plaats.
De handelaarsbond "Queen of Proms nodigt iedereen uit voor een gezellig culinair evenement op de Albert I Promenade. De plaatselijke handelaars stellen u graag hun specialiteiten voor.Tijdens deze winterse wandeling op de zeedijk kan u culinaire toppers degusteren in diverse eet-en drankstanden.Er is ook allerlei randanimatie voorzien, evenals een uitgebreid aanbod mobiele acts en muzikale animatie.

‘ s Namiddag is er voor de kinderen een kinderfeest in Airport Bowling. Rond 17u00 sluiten we de kindernamiddag af met frietjes en een geschenkje voor alle kinderen.

's Avonds is er zoals gewoonlijk de diavoorstelling van het voorbije zwerfjaar en onze jaarlijkse tombola.

Zondag 13 december

's Morgens wordt er om 8 uur een ontbijt aangeboden aan de deelnemers. Om 9u30 sluiting van het weekend gevolgd door een wandeling in de buurt.

Wegwijzer

Volg de E40 tot in Oostende, aan het rondpunt neem je de derde afslag. Aan de lichten sla je linksaf(richting Stene). Neem de derde straat rechtsaf(Zilverlaan), op het einde (na 1200m, aan de estaminet)rechts meedraaien. Aan het volgend rondpunt neem je de eerste afslag. Na 200m vind je op je rechterkant het bowlingpaleis.

Copyright © 2004 - 2022 De Zwerfautoklub | Privacy statement | Created by Dominique Salden __