Weekend Betekom
19-20-21 Maart 2010

Vrijdag 19 maart:
Samenkomst op de parking van Fc Bruggenhof, gelegen in een zijstraat van de Werchtersesteenweg te 3130 Betekom
Gezellig samenzijn 's avonds in de voetbalkantine.
Zaterdag 20 maart:
Het bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn en de wijnbouwgilde van het Hageland laten ons proeven zowel van de producten van deze wijnstreek als van het labeur om deze producten te bekomen.

We bezoeken ook in de omgeving een kasteel met een uitleg over en van de lokale jenever producent.

's Avonds is het gezellig samenzijn in feestzaal van de gemeentelijke school DE KLIMROOS met een toneelvoorstelling van "ZIEKELIJK" door de toneelkring "DE BROEDERS".
Zondag 21 maart:
9u45: Sluiting en aanmelden volgend weekend.
Aansluitend is er een wandeling in de omgeving.
15 euro per wagen (niet voor wie zich abonneerde op onze weekends) Vanaf de derde persoon 5 euro.
Afrit 22 op de E314/A2 Richting Aarschot/Lier. De ring R25 nemen tot het rondpunt en dan richting Betekom/Werchter nemen (links voorsorteren voor het rondpunt met de grote batterijen). Voorbij centrum van Betekom rijden, verder richting Werchter. Na ongeveer tweehonderd meter op uw linkerzijde is de zijstraat naar Fc Bruggenhof (dit is juist voorbij de tweede wegverhoging op de Wechtersesteenweg)

Coördinaten: 50°59'6"N, 4°46'14"E